• Y-40 medence 1

  Y-40 medence 1

  Y-40 medence 2

  Y-40 medence 2

  Y-40 medence 2

  Y-40 medence 3

  Y-40 medence 3

  Y-40 medence 3

 • Időpont:

  2019. február 8-10

  3 nap, 2 éj

 • Ára

  2018. decemberig befizetve:  
  69 000 Ft

  2019. februárig befizetve:  
  75 000 Ft

  Kísérőknek:  
  37 000 Ft

 • Az ár tartalmazza

  szállás (4*), kezdő és haladó búvároknak 3 merülés (1 éjszakai, 2 nappali), teljes felszerelés, palackok, súly, súlyöv, ágynemű használat, idegenforgalmi adó, végtakarítás, reggeli a Hotelben.

 • Ár nem tartalmazza

  Utazás, ellátás

  Extra merülések: nappali (40€),  éjszakai (40€)

 • Padova-ról dióhéjban

  Padova az a város, ahol rengeteg érdekességgel találkozhatunk. A pompás Szent Antal-templom mellett, Giotto freskóival díszített csodás Scrovegni-kápolnáról és lenyűgöző tereiről is ismert. Mindezek mellett Padova elsősorban a gyakran látogatott zarándokhelyéről híres, ahova Európa minden tájáról érkeznek rendszeresen a hívők. Padova születéséhez egy legenda kötődik, amely az ősi történetek egyik leghíresebbje. A monda a trójai háborúhoz kötődik, mikor is Odüsszeusz és Aineiasz a tengeren hajóztak, azalatt egy hős túlélő, akit Antenor-nak hívtak megalapította a várost. A valóság viszont más, mivel Padova a 10. században alakult ki egy szegény halászfaluból. Első neve Patavium volt, és a Brenta folyó mentén húzódott.

 • Y-40 medence

  Y-40 
  Az Y-40 medence a maga kis 40 méteres mélységével, jelen pillanatban a világ legmélyebb medencéje. És ez szerencsére egészen megközelíthető távolságon belül van hozzánk, mindössze 7 órás utat kell kibírnunk és már merülhetünk is a 33-34 fokos termálvízben. Mivel a víz hőfoka megengedi, búvárruha sem szükséges, mindössze egy fürdőruhára lesz szükséged. Emiatt sújt sem fogunk magunkkal vinni, elég a BCD, reduktorszett súja a merüléshez. Így olyan merülésben lesz részed, amikor igazán szabadnak érezheted magad, igazán könnyűnek. 

  Barlangok és üregek
  Mivel medencéről van szó, még ha 40 méteres is, azt hinné az ember, hogy egy merülés bőven elég. Nos, legtöbb esetben még 3 is kevés. Annyi minden érdekesség van a víz alatt (barlangi részek, kisebb nagyobb üregek, folyosók, járatok, szobor, tükör, srb.), hogy egyszerűen megunhatatlan. Nem beszélve a 40 méteres mélységben lévő nitrogén-narkózisról... :) Felejthetetlen élmény, azt garantálom! :D
   
  Felszerelés
  A fenti ár tartalmazza a teljes felszerelést, de ha szeretnéd elhozni a saját maszkod, komputered, redószetted, uszonyod, csizmád, megteheted. Azonban BCD-t és neoprén ruhát bevinni nem lehet!
 • Szállás

  Szállásunk a négy csillagos NH Padova dizájnhotel lesz, két ágyas szobákban. A Hotel a városközponttól mindössze 10 perc sétára van, így lehetőségünk lesz kis városnézésre, illetve kipróbálni néhány helyi éttermet esetleg pub-ot. Parkolási lehetőség biztosított a Hotel parkolójában, 10 EUR/autó/éj áron. (A fenti ár tartalmazza a Hotelben a reggelit és az idegenforgalmi adót.)

  Cím: Via Niccolò Tommaseo, 61, 35131 Padova PD, Italy

  Útvonaltervező (Waze)

 • Tanfolyamok és fakultatív programok