• Időpont:

  2021. május 29-05.

  8 nap, 7 éj, 20-24 merülés, (utazás repülővel). 

 • Az ár tartalmazza

  Szállás kétágyas, saját fürdőszobás kabinokban, all-inclusive ellátás, reptér-hajó-reptér transzfer, 20-24 merülés, búvárpalack, ólomsúly, oktató által merülés vezetés, 3x svédasztalos étkezés, délután gyümölcsök, víz, üdítő, kávé.

 • Ár nem tartalmazza

  Repülőjegy (360 EUR), Vízumdíj (egyelőre ingyenes), Személyzeti borravaló (40 EUR), Helyi adók (40 EUR)

 • Árak

  2021. március 29-ig: 2021. március 29-ől:
  Búvároknak: 790 EUR Búvároknak: 850 EUR
  Kísérőknek: 790 EUR Kísérőknek: 830 EUR
 • Miracle-1 szafarihajó

  Hajó idén volt száraz dokkban és szépen fel van újítva. Befogadó képesség: 24 utas, 12 db kétágyas kabin található a hajón, mind saját fürdőszobával és szabályozható légkondicionálóval. A kabinokat a hajón naponta takarítják. Ágynemű, fürdőköntös és törölköző található a kabinokban. 3 kabin franciaágyas. 

  (Franciaágyas igényt a jelentkezéskor az egyéb rovatba kell írni!)

 • Ellátás

  All-inclusive ellátás, napi 3x étkezés svédasztalos formában, amely korlátlan ásványvíz, gyümölcs, snack, kávé, tea és üdítő (általában Coca-Cola termékek) fogyasztást tartalmazza. A merülések között szendviccsel és gyümölccsel kedveskedik a személyzet. Az elkészített ételek változatosak, finomak és az általános egyiptomi színvonaltól jobb minőségűek. A hajón a jeget is ivóvízből készítik, így azt is nyugodtan fogyaszthatjuk. Helyi bor és csapolt Heineken (2,5 EUR) sör külön kapható a hajón. 

 • Általános programterv

  1. nap: Budapest - Hurghada repülőjárat után busszal Marsa Alam kikötőjébe megyünk, ahol frissítők felszolgálása közben kitöltjük a dokumentumokat. Kérlek ekkor legyen kezetek ügyében a búvár biztosításotok, búvár igazolványotok illetve az útleveletek. Ez után lehet kicsit sétálni a városban, amíg a hajó el nem indul. 
  2-6. nap: Reggeli után szabadprogram. Program lehetőségek egész nap: pihenés, napozás és búvárkodás (3-4 merülés). Ebéd, uzsonna, vacsora és szállás a hajón.
  7.nap: 2 merülés (ha a repülőjárat menetrendje engedi), fürdőzés, pihenés és napozás. Délután visszaérkezés a kikötőbe. Ebéd, uzsonna, vacsora és utolsó éjszaka szállás a hajón, esetleg egy esti séta Port Galib-ban.
  8. nap: Hurghada - Budapest. Transzfer a repülőtérre, hazautazás.

 • Szalon és felszerelés

  A tágas szalon légkondicionált, európai berendezésű, ahol bár, satelit telefon, internet, led tv, média lejátszó, apple tv, 2 TB zene, film és koncert gyűjtemény, Sony 5.1 dolby digital hangrendszer és parti hangfalak, teszi kellemessé a napközbeni és az esti időtöltést.

  Palackok: 30x 12lt alumínium tankok DIN csatlakozással INT átalakítóval, ólomsúlyt biztosítunk a hajón.
  Búvár dekk: A tágas búvárfedélzet bőven biztosít helyet a merülések előtti és utáni öltözésekhez. 2 kézi tusolóval lemoshatjuk magunkról, komputerünkről, maszkunkról és a reduktorunkról a sót. 

 • Merülőhelyek

  A merülőhelyeket úgy válogattam össze, hogy sokmerüléses haladó illetve kezdő búváraink is megtalálják számításaikat. Ezen a búvárszafarin nagyobb hangsúlyt kapnak a korallok, nagy falak, hatalmas papagájsügérek. Lesz olyan hely (Sattaya) ahol biztosan úszhatsz delfinekkel, de lesz egy-két hely ahol ha szerencsénk van láthatunk Cetcápát, vagy akár Manta-ráját is. 

  Tervezett merülőhelyek: (Shaab Marsa Alam, Shaab Maksour, Malachy, Sattaya South, Habili Ali, Gotta Kebira, Dangerous, Habili Sorayr, Umm Arouk, Paradise, Serenaka, Sattaya North, Claudia, Abu Galawa, Siyal Island, Shaab Sharm)

 • Utazási információk

  • Útlevél: A hazautazás dátumától számított 6 hónapig érvényesnek kell lennie legalább! (Az útlevél fényképes lapjának másolatát jelentkezéskor, de legkésőbb 30 nappal az indulás előtt küldd meg e-mail címünkre!)
  • Vízum: Leszálláskor a reptéren intézzük mindenkinek, ezért legyen kéznél a vízumdíj ami 25 USD vagy 23 EUR. 
  • Drone: Drone bevitele Egyiptomba szigorúan TILOS! Pénz és/vagy börtönbüntetéssel büntetik!
  • Biztosítás: Kérnék szépen mindenkit, hogy kössön búvárbiztosítást! Van több a neten, de nálunk is megkötheted (DAN).
  • Ne feledd! Legyen búvárkomputer, búvárbiztosítás, búvárigazolvány, merülési napló!