• Árak

  2019. augusztus 4-ig: 2019. augusztus 4-tól:
  Búvároknak: 490 EUR Búvároknak: 750 EUR
  Kisérőknek: 490 EUR Kisérőknek: 730 EUR
  Lakosztály: +50 EUR/fő Lakosztály: +80 EUR/fő
 • FIGYELEM: Jelentkezni csak a jelentkezési határidőn belül lehet, foglaló befizetése mellett! A kedvezményes árakat csak a fenti dátumig  tudjuk biztosítani foglaló befizetésével! (Foglaló összege megegyezik a kisérő ár összegével!)

 • Időpont:

  2019. augusztus 25-szeptember 1.

  8 nap, 7éj

 • Az ár tartalmazza

  Szállás kétágyas, saját fürdőszobás kabinokban, all inclusive ellátással, reptéri-szálloda transzfer, 16-20 merülés, búvárpalack, ólomsúly, oktató által merülés vezetés, 5x étkezés, délután gyümölcsök, víz, üdítő, kávé.

 • Ár nem tartalmazza

  Repülőjegy (350 EUR), vízumdíj (23 EUR), személyzeti borravaló (45 EUR)

 • Heaven Rubin szafarihajó

  Befogadó képesség: 26 utas. Ezen a luxushajón 13 darab kényelmes, kétszemélyes kabin található, mind saját fürdőszobával, hűtőszekrénnyel és szobánként szabályozható légkondicionálóval rendelkezik. A kabinokat a hajón naponta takarítják. Ágynemű, kis és nagy törölköző valamint fürdőköpeny található a kabinokban. A luxushajón található 3 franciaágyas kabin, amelyből az egyik a "nászutas lakosztály", amely 50 EUR/hét feláron foglalható. All inclusive ellátás, napi három étkezés svédasztalos formában, amely korlátlan ásványvíz, gyümölcs, snack, kávé, tea és üdítő fogyasztást foglal magába. A merülések között szendviccsel és gyümölccsel kedveskedik a személyzet.

 • Szalon és felszerelés

  A tágas szalon légkondicionált, európai berendezésű, ahol bár, satelit telefon, internet, led tv, média lejátszó, apple tv, 2 TB zene, film és koncert gyűjtemény, Sony 5.1 dolby digital hangrendszer és parti hangfalak, teszi kellemessé a napközbeni és az esti időtöltést.

  Palackok: 30x 12lt alumínium tankok DIN csatlakozással INT átalakítóval, ólomsúlyt biztosítunk a hajón.
  Búvár dekk: A tágas búvárfedélzet bőven biztosít helyet a merülések előtti és utáni öltözésekhez. 2 kézi tusolóval lemoshatjuk magunkról, komputerünkről, maszkunkról és a reduktorunkról a sót. 

 • Merülőhelyek

  A búvárszafari Budapest - Hurghada repülőjárattal veszi kezdetét, majd a reptérről kb. 15 perces transzfer út következik a kikötöbe, ahol vár minket a Haven Rubin luxushajó. A merülőhelyeket úgy válogattuk össze, hogy sokmerüléses haladó illetve kezdő búváraink is megtalálják számításaikat. Ezen a búvárszafarin nagyobb hangsúlyt kapnak a roncsok (úgy mint a Vörös-tenger egyik híressége a Thistlegorm), de természetesen halacskázós, korallos merülésekből sem lesz hiány. Lesz olyan hely ahol szinte biztos, hogy találkozunk delfinekkel, de lesz egy-két hely ahol ha szerencsénk van láthatunk Cetcápát, vagy akár Manta-ráját. 

  Tervezett merülőhelyek: Shaab El Erg, Abu Nhas, Mahmudat, Tiran (Gordon, Jackson, Thomas, Woodhouse), Ras Mohamed, Thistlegorm, Gubal.

 • Olvass el!

  • Útlevél: A hazautazás dátumától számított 6 hónapig érvényesnek kell lennie legalább! (Az útlevél fényképes lapjának másolatát jelentkezéskor, de legkésőbb 30 nappal az indulás előtt küldd meg e-mail címünkre!)
  • Vízum: Leszálláskor a reptéren intézzük mindenkinek, ezért legyen kéznél a vízumdíj ami 25 USD vagy 23 EUR. 
  • Biztosítás: Kérnék szépen mindenkit, hogy kössön búvárbiztosítást! Van több a neten, de nálunk is megkötheted (DAN).
  • Ne feledd! Legyen búvárkomputer, búvárbiztosítás, búvárigazolvány, merülési napló! Ha nincsen búvárkomputered 1500 Ft/nap áron tudok hozni, csak szólj!
  • Tilos a DRÓN! Egyiptom területére TILOS bevinni drónt. Amennyiben találnak az embernél drónt, elveszik, legtöbb esetben vissza sem adják, plusz még kellemetlen a procedúra amin az ember keresztül megy.