• Időpont:

  2021. október 23-30. (őszi szünet)

  8 nap, 7éj, 20-24 merülés, utazás repülővel

 • Az ár tartalmazza

  Szállás kétágyas, saját fürdőszobás kabinokban, all-inclusive ellátással, reptéri-hajó-reptér transzfer, 20-24 merülés, búvárpalack, ólomsúly, oktató által merülés vezetés, 3x étkezés, délután gyümölcsök, víz, üdítő, kávé.

 • Ár nem tartalmazza

  Repülőjegy (360 EUR), vízumdíj (23 EUR), személyzeti borravaló (45 EUR), Nemzeti park belépő (80 EUR)

  VIP kabin +80 EUR/fő

 • Árak

  2021. augusztus 30-ig: 2021. szeptember 1-től:
  Búvároknak: 790 EUR Búvároknak: 850 EUR
  Kísérőknek: 790 EUR Kísérőknek: 830 EUR
 • FIGYELEM! Haladóknak ajánlott túra!

  Ez a túra elsősorban olyan haladó búvároknak ajánlott, akik minimum 50 merüléssel rendelkeznek! Ez alatti merülésszámú búvárok nem merülhetnek minden helyszínen! 

 • Jelentkezési határidő: 2021. szeptember 3. (Betelt)

 • Heaven Rubin szafarihajó

  Befogadó képesség: 24 utas. Ezen a luxushajón 12 darab kényelmes, kétszemélyes kabin található, mind saját fürdőszobával, hűtőszekrénnyel és szobánként szabályozható légkondicionálóval rendelkezik. A kabinokat a hajón naponta takarítják. Ágynemű, kis és nagy törölköző valamint fürdőköpeny található a kabinokban. A luxushajón található 3 franciaágyas kabin, amelyből az egyik a "nászutas lakosztály", amely 80 EUR/fő feláron foglalható. All inclusive ellátás, napi három étkezés svédasztalos formában, amely korlátlan ásványvíz, gyümölcs, snack, kávé, tea és üdítő fogyasztást foglal magába. A merülések között szendviccsel és gyümölccsel kedveskedik a személyzet.

 • Szalon és felszerelés

  A tágas szalon légkondicionált, európai berendezésű, ahol bár, satelit telefon, internet, led tv, média lejátszó, apple tv, 2 TB zene, film és koncert gyűjtemény, Sony 5.1 dolby digital hangrendszer és parti hangfalak, teszi kellemessé a napközbeni és az esti időtöltést.

  Palackok: 30x 12lt alumínium tankok DIN csatlakozással INT átalakítóval, ólomsúlyt biztosítunk a hajón.
  Búvár dekk: A tágas búvárfedélzet bőven biztosít helyet a merülések előtti és utáni öltözésekhez. 2 kézi tusolóval lemoshatjuk magunkról, komputerünkről, maszkunkról és a reduktorunkról a sót. 

 • Programterv és merülés

  A búvárszafari Budapest - Hurghada repülőjárattal veszi kezdetét, majd irány Marsha Alam, ahol vár minket a Haven Rubin luxushajó. A merülőhelyeket úgy válogattuk össze, hogy haladó illetve kezdő búvárjaink is megtalálják számításaikat. Ez a szafari inkább a nagy halakra fókuszál, úgy mint Manta-rája, Dogong, Napóleon halak, Longimanus és Pörölycápa, vagy akár Cetcápát is láthatunk. Természetesen egyik merülés sem kötelező, amennyiben valaki szeretne egy-egy merülés helyett pihenni, van rá lehetőség. Egész végig értetek vagyunk, az a cél, hogy szuper élményekkel térjetek haza. Amennyiben a roncs a cél, abból is lesz két kisebb, de persze korallos, halacskázós merülésből is lesz bőven.

  Tervezett merülőhelyek: Brothers, Daedalus, Elphinstone (részletek hamarosan)

 • Ússz delinekkel!

  Amennyiben nem volt még rá alkalmad, ezt ne hagyd ki. Egyik nap Sataya-n fogunk ébredni, hogy meglessük, hogyan kellnek a delfinek. Elég tartalmas reggelük szokott lenni, a reggeli ébredés után, ugyanis általában kedvet kapnak egy kis szexhez. :) Így ezt is megfigyelheted, miközben együtt, karnyújtásnyira úszol velük. Fantasztikus élmény látni a természetese élőhelyükön, hogy mennyire játszanak, bolondoznak egymással, sőt, nem ritkán még velünk is... :)

 • Utazási információk

  • Útlevél: A hazautazás dátumától számított 6 hónapig érvényesnek kell lennie legalább! (Az útlevél fényképes lapjának másolatát jelentkezéskor, de legkésőbb 30 nappal az indulás előtt küldd meg e-mail címünkre!)
  • Vízum: Leszálláskor a reptéren intézzük mindenkinek, ezért legyen kéznél a vízumdíj ami 25 USD vagy 23 EUR. 
  • Drone: Drone bevitele Egyiptomba szigorúan TILOS! Pénz és/vagy börtönbüntetéssel büntetik!
  • Biztosítás: Kérnék szépen mindenkit, hogy kössön búvárbiztosítást! Van több a neten, de nálunk is megkötheted (DAN).
  • Ne feledd! Legyen búvárkomputer, búvárbiztosítás, búvárigazolvány, merülési napló! Ha nincsen búvárkomputered 1500 Ft/nap áron tudok hozni, csak szólj!