• Vásárlási utalvány

 • Rendeld meg 1 perc alatt az ajándékutalványt, amit online fizetés után, elektronikus úton küldünk el! Az ajándékutalvány nincsen személyhez vagy névhez kötve, átruházható! Nyomtatható utalvány! Az ajándékutalvány egyszeri alkalommal használható fel, az érvényességi időn belül, az eseménynaptárban feltüntetett időpontokon. Sérült rongálódott utalványt nem áll módunkban elfogadni! Az utalvány értéke készpénzre nem váltható!

  Csak 3 egyszerű lépés!
  1.
   --› Töltsd ki az alábbi Megrendelőlapot,
  2. --› a megadott e-mail címre elküldünk egy fizetési linket,
  3. --› fizetés után megküldjük az ajándékutalványt, amely nyomtatott vagy digitális formában érvényes!

 • Az utalvány érvényessége: 2021. december 31.

 • Vásárlási utalvány megrendelőlap

  Az alábbi adatlap kitöltésével tudja megrendelni az ajándékutalványt. Kérjük minden választ helyesen töltsön ki, hogy gördülékenyen mehessen a megrendelés és az azonosítás. Megrendelés elküldése után küldünk egy fizetési linket, amely segítségével online ki tudja fizetni a megrendelését.

  Megrendelés

 • Hogyan tudod beváltani a vásárlási utalványt?

  Az utalvány az érvényességi idején belül bármikor felhasználható. (Érvényességi időt lásd az utalványon!) Az utalvány egyszeri alkalommal használható fel, felszerelés vásárlásakor, bérlésekor, vagy az iskola által szervezett bármely búvártúránál, tanfolyamnál.
  Beváltás személyesen a III. kerületi irodánkban, illetve tanfolyamnál (http://buvarbazis.hu/esemenynaptar) a regisztrációkor van lehetőség megadni az utalvány-kódot.

  Minden utalvány egyszeri alkalommal használható fel, az érvényességi időn belül, az eseménynaptárban feltüntetett időpontokon. Sérült rongálódott utalványt nem áll módunkban elfogadni! Az utalvány értéke készpénzre nem váltható!