Szállás

Marsa Nakari egy bájos falu egy csendes helyen, 18 km-re délre Marsa Alam városától. Rusztikus varázsa, igazán természetes érzetet kelt, amely összhangban van a környezetével, így vendégeink élvezhetik és értékelhetik a Vörös-tenger természeti erőforrásainak szépségét, távol a tömegturizmustól. Marsa Nakari maga egy történelmi hely, amely a római időkig nyúlik vissza; a régiek Nechesia kikötőjeként ismerték, innen kapta a nevét az öböl. A közeli Wadi el Gemal Nemzeti Park több mint 7450 négyzetkilométernyi tengeri és szárazföldi területével a régió egyik legnagyobb látnivalója. A búvárok korlátlanul használhatják a házi zátonyt, amely a strandról egy széles, kényelmes belépési ponton keresztül érhető el, ahol a korallzátony közvetlenül a partvonaltól indul, és a belépési ponttól északra és délre nyúlik, és 6 különböző lehetőséget kínál.Marsa Nakari egy bájos falu egy csendes helyen, 18 km-re délre Marsa Alam városától. Rusztikus varázsa, igazán természetes érzetet kelt, amely összhangban van a környezetével, így vendégeink élvezhetik és értékelhetik a Vörös-tenger természeti erőforrásainak szépségét, távol a tömegturizmustól. Marsa Nakari maga egy történelmi hely, amely a római időkig nyúlik vissza; a régiek Nechesia kikötőjeként ismerték, innen kapta a nevét az öböl. A közeli Wadi el Gemal Nemzeti Park több mint 7450 négyzetkilométernyi tengeri és szárazföldi területével a régió egyik legnagyobb látnivalója. A búvárok korlátlanul használhatják a házi zátonyt, amely a strandról egy széles, kényelmes belépési ponton keresztül érhető el, ahol a korallzátony közvetlenül a partvonaltól indul, és a belépési ponttól északra és délre nyúlik, és 6 különböző lehetőséget kínál.

Indulás

2023. május 14.

Visszaérkezés

2023. május 21.

Időtartam

8 nap, 7 éj

Merülés

5 nap korlátlan merülés
Jelentkezés: 2023. április 12-ig

Árak

Búvárok Kísérők
Tent: 820 EUR Tent: 595 EUR
Royal Tent/Hut: 860 EUR Royal Tent/Hut: 630 EUR
Deluxe Charlet: 1050 EUR Deluxe Charlet: 810 EUR

Az ár tartalmazza

Az ár nem tartalmazza

Repülőjegy (450 EUR), távolabbi hajós merülések (20-30 EUR/merülés), helyszínen fizetendő borravaló (40 EUR), deco kamra hozzájárulás (7 EUR), környezetvédelmi adó (5 EUR), vízumdíj (23 EUR), felszerelés.

Részletek

Időpont
Indulás
2023. május 14.
Visszaérkezés
2023. május 21.
Foglald le most a helyed!

FIGYELEM: Jelentkezni csak a jelentkezési határidőn belül lehet, foglaló befizetése mellett! A kedvezményes árakat csak a fenti dátumig tudjuk biztosítani foglaló befizetésével! Amennyiben az út a megrendelő hibája miatt lemondásra kerül, a foglaló teljes összege elvész! Foglaló összege 20 000 Ft/fő.

Mindenképpen olvasd el!

Utazási információk

  • Útlevél: A hazautazás dátumától számított 6 hónapig érvényesnek kell lennie legalább! (Az útlevél fényképes lapjának másolatát jelentkezéskor, de legkésőbb 30 nappal az indulás előtt küldd meg e-mail címünkre!)
  • Vízum: Leszálláskor a reptéren intézzük mindenkinek, ezért legyen kéznél a vízumdíj ami 25 USD vagy 23 EUR.
  • Drón: Drón bevitele Egyiptomba szigorúan TILOS! Pénz és/vagy börtönbüntetéssel büntetik!
  • Biztosítás: Kérnék szépen mindenkit, hogy kössön búvárbiztosítást! Van több a neten, de nálunk is megkötheted (DAN).
  • Ne feledd! Legyen búvárkomputer, búvárbiztosítás, búvárigazolvány, merülési napló!

További részletek

Szállás leírás

Marsa Nakari egy bájos falu egy csendes helyen, 18 km-re délre Marsa Alam városától. Rusztikus varázsa, igazán természetes érzetet kelt, amely összhangban van a környezetével, így vendégeink élvezhetik és értékelhetik a Vörös-tenger természeti erőforrásainak szépségét, távol a tömegturizmustól. Marsa Nakari maga egy történelmi hely, amely a római időkig nyúlik vissza; a régiek Nechesia kikötőjeként ismerték, innen kapta a nevét az öböl. A közeli Wadi el Gemal Nemzeti Park több mint 7450 négyzetkilométernyi tengeri és szárazföldi területével a régió egyik legnagyobb látnivalója. A búvárok korlátlanul használhatják a házi zátonyt, amely a strandról egy széles, kényelmes belépési ponton keresztül érhető el, ahol a korallzátony közvetlenül a partvonaltól indul, és a belépési ponttól északra és délre nyúlik, és 6 különböző lehetőséget kínál.

Szállás fajták

Tent

Sátraink falunk egyik jellegzetessége. A sátrak a tengerparton helyezkednek el, a belső tér 3,5×3,5 méteres, kézzel készített bútorokkal, világítással, konnektorral és a partvonaltól néhány méterre található ülősarokkal. A sátrak 2 egyszemélyes ággyal és közös fürdőszobával rendelkeznek. Zuhanytörölköző igény esetén a recepción kérhető (ingyenes), strandtörölköző pedig a helyszínen bérelhető térítés ellenében.
Felszereltség:
– Napi takarítás, napi kétszeri takarítás kérésre
– Garantált kilátás a tengerre
– Napkelte kilátás
– Zuhanytörölköző kérésre (ingyenes)
– A nyilvános fürdőszobákban tusfürdő és kézmosás biztosított
– Gyakori fürdőszoba takarítás

Royal Tent

A Royal Tent a legnépszerűbb szálláslehetőségünk és a minimális hatású koncepció szerves része. A belső tér 5×5 méteres, jól felszerelt minibárral, ventilátorral, babzsákos székekkel és asztallal, valamint a parttól néhány méterre lévő ülősarokkal. A Royal Sátrak franciaággyal vagy két egyszemélyes ággyal és közös fürdőszobával rendelkeznek. Zuhanytörölköző igény esetén a recepción kérhető (ingyenes), strandtörölköző pedig a helyszínen bérelhető térítés ellenében.
Felszereltség:
– Mini hűtő
– Ventilátor
– Babzsák székek és asztalok
– Napi takarítás, napi kétszeri takarítás kérésre
– Garantált kilátás a tengerre
– Napkelte kilátás
– Zuhanytörölköző kérésre (ingyenes)
– A nyilvános fürdőszobákban tusfürdő és kézmosás biztosított
– Gyakori fürdőszoba takarítás

Deluxe Charlet

A Deluxe Chalet a legkiválóbb szoba standard, amely az egyik oldalon a lenyűgöző hegyekre, a másik oldalon a Vörös-tengerre néz. Mindkét oldalon teraszok találhatók, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik, és minden szobából zavartalan kilátás nyílik a tengerre. A deluxe faházak 4×6 méteresek, franciaággyal vagy egyszemélyes ággyal, gardróbbal, fésülködőasztallal, légkondicionálóval, digitális széffel, mini hűtőszekrénnyel, vízforralóval, kávéval és teával rendelkeznek. A deluxe faházakhoz saját fürdőszoba tartozik, és törölköző biztosított a zuhanyozáshoz (kérjük, hozza magával saját törölközőit a strand használatához).
Felszereltség:
– Ruhásszekrény
– Mosodai szolgáltatás
– Szúnyoghálók
– Öltözőasztal
– Légkondicionáló
– Mini hűtő
– Vízforraló kávéval és teával ingyenesen
– Napi takarítás
– Napkelte és naplemente kilátás

Programterv és merülés

Merülések
Marsa Nakari búvárcsomagjainkat a maximális búvárkodásra tervezték, és 6 különböző búvárprofilt kínálnak a házzátonyon. A kora reggeli merülések reggel 6 órától kezdődnek, az éjszakai merülések pedig este 8-ig.

Parti merülések
Nakari Village házzátonya az egyik legjobb a Vörös-tenger déli részén, és északi és déli zátonyokat tartalmaz, amelyek egy természetes, homokos fenekű öblöt alkotnak, amely közvetlenül elérhető a strandról. Több száz tengeri élőlényfajnak, valamint puha és kemény koralloknak ad otthont. A Nakari-öböl sekély, 1-10 méter mélyről indul, és lassan süllyed, ahogy eléri a 40-50 méteres külső falakat.
Házi zátonyon mindenki szabadon és korlátlan számban merülhet búvártársával, amíg a No-deco zónát el tudja kerülni. Deco merülések nem engedélyezettek, kivéve TEC búvároknak, TEC merülésekhez. Minden nap 2-2 vezetett merülést is tartunk, melyhez lehet csatlakozni.
A helyszín kifejezetten alkalmas OWD vagy magasabb szintű képzések nyílt vízi merüléseihez.

Hajós merülések
Merülőhelyeink zónákra vannak felosztva: parti búvárkodás „A zónában”, off-shore helyek pedig „B zóna” és „C zóna”. Ezek a merülések nem kötelezőek, és a házzátonyos merülési csomag kiegészítéseként foglalhatók és fizethetők a helyszínen.

Egyéb leírás

Fakultatív programok

Luxor busszal (fakultatív egész napos program)
Luxor, ókori nevén Théba, az Nílus partján található csendes kisváros, ahol békésen megfér egymás mellett a múlt és a jelen. Hajnalban indulnak Egyiptom egyik leghíresebb régészeti lelőhelyére, ahol meglátogatják a rejtélyes Királyok Völgyét, megcsodálhatják Hatsepszut fáraónő gyönyörű halotti templomát, valamint a Memnon Kolosszusokat. Közben tesznek egy kis kitérőt egy alabástrom feldolgozó műhelybe, majd a nyugati part látnivalói után motorcsónakkal átkelnek a Níluson, elfogyasztják ebédjüket, majd végigsétálnak a fenséges Karnaki templom monumentális oszlopai és épületei között. A program ára étkezésekkel, belépőkkel kb 150 Eur/fő.

Quad motoros szafari*
Sivatagban, hegyek között, homokban, köveken kb. 2 órás túra a négykerekű homoktipró motorokkal, amelyet a résztvevők vezetnek. Menet közben rövid megálló.

Videó

Foglalás

A foglaláshoz foglaló fizetése szükséges, melynek összege 20.000 Ft/fő.

Kérjük külön rendelésben add le, ha több személynek foglalnál.

Elfogyott

Fiókom