PADI Mentőbúvár tanfolyam (Rescue)

Bevezető

Az egyik legelismertebb minősítés a kedvtelési búvárok körében a Mentőbúvár. Nem is csoda, hiszen ez egy újabb komoly tanfolyam, ahol már nem csak a saját vagy társad mentési technikáját tanulod, hanem akár egy esetleges helyzetben, harmadik személynek is hatékonyan segíthetsz. Ez a tanfolyam maximalizálja a magabiztosságod a víz alatt, mivel megtanít hogyan ismerj fel és háríts el egy esetleges vészhelyzetet még mielőtt az bekövetkezne, illetve ha esetleg bekövetkezik, mit csinálj. Azok kik elvégezték a tanfolyamot, egytől-egyig állítják, hogy ez a leghasznosabb és legszórakoztatóbb tanfolyam.

Hogyan működik?

Online elmélet

Nincsen időponthoz kötve, akár azonnal elkezdhető. Online tankönyv és záróvizsga.

Medencés gyakorlat

Minimum 4×3 óra gyakorlat. Időpontok megbeszélés szerint.

Nyíltvízi gyakorlat és vizsga

A nyíltvízi gyakorlat és vizsga Dorogon fejezhető be. Választható időpontok az eseménynaptárban.

HUF 69 000

Időtartam

A tanfolyam teljes időtartama kb. 3 hét (részletek az Eseménynaptárban)

Helyszín

Elméleti képzés és vizsga teljesen egészében ONLINE.
Medencés (védett-vízi) gyakorlat: Aquaworld Élményfürdő
Nyílt-vízi gyakorlat: Dorogon

Időpontokat lásd az Eseménynaptárban.

Következő tanfolyamok

Elmélet online, azonnal kezdhető! Gyakorlati időpontokat lásd az Eseménynaptárban.

Ár

Mentőbúvár tanfolyam: 64 000 Ft
Mentőbúvár + EFR tanfolyam együtt: 69 000 Ft

Ár tartalmazza

Online elméleti oktatás
12 mentési készség gyakorlati oktatását
PADI Rescue tankönyvet
vizsgadíjakat.

Ár nem tartalmazza

felszerelés bérleti díját, belépő-, palack- és bázisdíjakat, PADI nemzetközi engedély díj (55€)

A tanfolyam

A Mentőbúvár tanfolyam lényege, hogy felkészülj az esetleges problémákra és azt még bekövetkezésük előtt tudd kezelni, ezzel megelőzni egy nagyobb problémát. Illetve ha mégis bekövetkezik egy nagyobb vészhelyzet, ne ess pánikba, hanem reflex szerűen cselekedj a tanultak felhasználásával. Azok kik elvégezték a tanfolyamot, egytől-egyig állítják, hogy ez a leghasznosabb és legszórakoztatóbb tanfolyam.
Az elmélet elsajátításához PADI oktatóvideó és tankönyv is a rendelkezésedre áll a tantermi oktatáson kívül. Ezekből megismered a gyakori vészhelyzetek kezeléséhez kellő alapismereteket, melyet a gyakorlati részen fogsz alkalmazni.
Gyakorlat: Itt megismered és elsajátítod azt a 12 mentési készséget mellyel elkerülhető és/vagy megelőzhető a leginkább előforduló vészhelyzetek búvárkodás közben.

Előfeltétel: Advanced Open Water Diver vagy Junior Advanced Open Water Diver minősítés (vagy más szervezet által kiadott hasonló szintű bizonyítvány), egy évesnél nem régebbi EFR (Emergency First Response) igazolvány (melyet akár a Mentőbúvári tanfolyammal is megszerezhetsz), 12 éves életkor Megjegyzés: a 12-14 éves búvárok Junior Rescue Diver minősítést kapnak

Segítség és útmutató a PADI e-Card-hoz

Az alábbi PDF segítségével útmutatást nyújtunk lépésről lépésre hogyan szerezheted be tanfolyam után a PADI által kibocsátott e-Card-ot, vagyis digitális merülési engedélyed. Ide kattintva töltsd le a PDF segítséget a PADI e-Card-hoz

Fiókom