PADI Haladó búvártanfolyam (AOWD)

Bevezető

Végzett búvárként már tudod, hogy a búvárkodás egy fantasztikus kaland, amely egy olyan világba visz, ahol különleges látványok, hangok és érzések várnak. Valójában azonban a búvárkodás kalandok és élmények egész sora! A PADI Advanced Open Water Diver tanfolyam során az új felfedezések, tapasztalatok és élmények révén még jobban kitárul a víz alatti világ. Új készsgeket fogsz elsajátítani, amelyek birtokában még nagyobb élmény lesz a merülés, és további lehetőségek nyílnak meg előtted a víz alatt. Sose látott merülőhelyeket fogsz bejárni, különleges búvárfelszereléseket fogsz használni, és még alaposabban megismered, hogy miért látunk, érzünk és hallunk másként a víz alatt.

Hogyan működik?

Online elmélet

Nincsen időponthoz kötve, akár azonnal elkezdhető. Online tankönyv és záróvizsga.

Jelentkezz egy búvártúrára

Válaszd ki melyik búvártúrán szeretnéd a tanfolyam gyakorlati merüléseket teljesíteni.

Nyíltvízi Kalandmerülések

5 Kalandmerülést kell teljesítened tengeren, amely közül 3 szabadon választható.

HUF 39 000

Időtartam

Online elmélet: ajánlott óraszám 9 óra
Gyakorlat: 10 óra (5 merülés)

Bármelyik búvártúrán befejezhető a tanfolyam, online felkészülés után.

Helyszín

Elmélet: Online elméleti képzés, bármikor kezdhető! Ajánlott a túra előtt az online vizsgákkal együtt a teljes elméleti rész befejezése, hogy a túrán már csak a gyakorlattal keljen foglalkozni és élvezni a merülést.

Gyakorlat: bármelyik búvártúránkon. Válaszd ki, hogy melyik búvártúrán szeretnéd befejezni a tanfolyamot -»

Következő tanfolyamok

Kezd el akár azonnal!
Online elméleti rész után a Haladó tanfolyamot búvártúráinkon van lehetőséged befejezni. A búvártúrák időpontjait és egyéb információkat itt találsz: Búvártúrák

Ár

39.000 Ft

Ár tartalmazza

Online elméleti oktatás
Online vizsga
5 kalandmerülés gyakorlati oktatás
PADI Haladó búvár digitális tankönyv
Vizsgadíjak

Ár nem tartalmazza

Felszerelés bérleti díj,
Búvártúrákon a szállás, utazás, étkezés,
PADI nemzetközi engedély díj (55€)

A tanfolyam menete

A PADI Haladó búvártanfolyam (AOWD) 5 kalandmerülésből áll. Minden kalandmerülésnek meg van az elméleti és gyakorlati része, melyből az elméletet online be is tudod fejezni, így a merülések alkalmával jobban lehet a gyakorlatra koncentrálni. A tanfolyam gyakorlati része kizárólag búvártúrán lehetséges, mivel a merüléseid során lesz egy 25 méter mély merülés is. A tanfolyam azonnal kezdhető, mivel az elméleti részt online be is tudod fejezni.

Az elmélet elsajátításához digitális tankönyv áll a rendelkezésedre. Ebből megismered a választott kalandmerüléseket, melyet rövid tudásáttekintő után a gyakorlat követ.

Gyakorlat: Ez főleg az élvezetről szól, milyen is az igazi búvárkodás. A választott Kalandmerüléseket szépen sorra vesszük egymás után, ahol minden merülésen kis feladatokat kapsz.

A vizsga után hogyan és milyen mélységben merülhetsz?

A PADI AOWD (Advanced Open Water Diver) azaz Haladó nyílt-vizí búvártanfolyam elvégzésével jogosultságot a világ összes országában, 30 méter mélységig merülni, ahogy ezt a helyi jogszabályok lehetővé teszik.

Előfeltétel: Open Water Diver vagy Junior Open Water Diver minősítés (vagy más szervezet által kiadott hasonló szintű bizonyítvány), 12 éves életkor.
Megjegyzés: a 12-15 éves búvárok Junior Advanced Open Water Diver minősítést kapnak.

Kalandmerülések

Tudtad? Kalandmerülés vagy Specialitás?

A Kalandmerülés és a Specialitás tanfolyam között az a legnagyobb különbség, hogy a Kalandmerülés mindig csak 1 gyakorlati merülésből áll, míg a Specialitás tanfolyam 2-4 gyakorlati merülés is lehet, illetve a Specialitás tanfolyamhoz minden esetben tartozik PADI Specialitás kártya is. Habár a Kalandmerülés elmélete a legtöbb esetben megegyezik a Specialitás tanfolyaméval, mégis a Specialitás tanfolyam jóval nagyobb értékű. Éppen ezért, ha Neked már van bármely PADI Specialitás kártyád, az beleszámíthat a Haladó tanfolyamba (pl. a ha rendelkezel PADI Nitrox kártyával, csak 4 Kalandmerülést kell teljesítened).

Egy példa:
Ha Te megcsinálod a PADI Mély Kalandmerülést, az Neked 30 méterig adja meg a jogosítványt a Haladó kártyával. Azonban ha utána megcsinálod a PADI Mély Specialitás tanfolyamot is, akkor arról külön kártyát kapsz, ami 40 méterig fogja megadni a búvárengedélyed. Onnantól a legmagasabb búvárengedélyed a PADI DEEP DIVER lesz.

Segítség és útmutató a PADI e-Card-hoz

Az alábbi PDF segítségével útmutatást nyújtunk lépésről lépésre hogyan szerezheted be tanfolyam után a PADI által kibocsátott e-Card-ot, vagyis digitális merülési engedélyed. Ide kattintva töltsd le a PDF segítséget a PADI e-Card-hoz

Fiókom