Szállás

Primosten városa Budapesttől mindössze 6,5 órányira Dalmácia szívében található. Az egykori halászfalucska mára 2500 fő körüli lélekszámú város. Horvátország egyik legszebb települése, köszönhetően a félszigeten található hangulatos óvárosának, ahol csendes sétáló utcák találhatóak, melynek csúcsán, a Szent György templomtól pazar kilátás nyílik a tengerre és a városra is egyaránt. A változatos terep viszonyoknak köszönhetően mind az apró kavicsos – homokos, mind a sziklás strandok kedvelői találnak maguknak strandolási lehetőséget a városhoz közel.Akik kedvelik az aktív kikapcsolódást, a közelben található Krka vízesések, kihagyhatatlan élményt nyújtanak. Mind a parti merülés, mind a bázistól 15-25 percnyire található merülőhelyek változatos élményt nyújtanak kezdő, vagy akár haladó búvárok számára. A meseszép gorgónia mezőkön és élővilágban gazdag falakon túl számos roncs színesíti a környéken a víz alatti világot.

Indulás

2023. június 22.

Visszaérkezés

2023. június 25.

Időtartam

4 nap, 3 éj

Merülés

5 merülés
Jelentkezés: 2023. június 4-ig

Árak

2023. május 7-ig: 2023. május 8-tól:
OWD vizsgázóknak: 299 EUR OWD vizsgázóknak: 334 EUR
Végzett búvároknak: 334 EUR Végzett búvároknak: 370 EUR
Kísérőknek: 149 EUR Kísérőknek: 169 EUR

Az ár tartalmazza

Szállás
OWD vizsgázóknak (4 parti, 1 hajós) merülés
Végzett búvároknak (1 parti, 4 hajós) merülés
Palackok bérleti díját és töltését, súlyt

Az ár nem tartalmazza

Utazás, ellátás, felszerelés

Részletek

Időpont
Indulás
2023. június 22.
Visszaérkezés
2023. június 25.
Foglald le most a helyed!

FIGYELEM: Jelentkezni csak a jelentkezési határidőn belül lehet, foglaló befizetése mellett! A kedvezményes árakat csak a fenti dátumig tudjuk biztosítani foglaló befizetésével! Amennyiben az út a megrendelő hibája miatt lemondásra kerül, a foglaló teljes összege elvész! Foglaló összege 20 000 Ft/fő.

Mindenképpen olvasd el!

Feltétlen legyen búvárbiztosításod! Ezt nálunk is megkötheted, 5500 Ft-ért itt.
Érvényes személyi igazolvánnyal illetve útlevéllel átléphető a határ, de a jogosítvánnyal nem!
Az autópályás határátkelőn sokszor alakul ki dugó, ezt érdemes utazás közben ellenőrizni és rossz hírek esetén a régi határátkelőt választani. Információ az autópályáról, határról: Útinform.hu

További részletek

Szállás leírás

Primosten városa Budapesttől mindössze 6,5 órányira Dalmácia szívében található. Az egykori halászfalucska mára 2500 fő körüli lélekszámú város. Horvátország egyik legszebb települése, köszönhetően a félszigeten található hangulatos óvárosának, ahol csendes sétáló utcák találhatóak, melynek csúcsán, a Szent György templomtól pazar kilátás nyílik a tengerre és a városra is egyaránt.
A változatos terep viszonyoknak köszönhetően mind az apró kavicsos – homokos, mind a sziklás strandok kedvelői találnak maguknak strandolási lehetőséget a városhoz közel.Akik kedvelik az aktív kikapcsolódást, a közelben található Krka vízesések, kihagyhatatlan élményt nyújtanak.
Mind a parti merülés, mind a bázistól 15-25 percnyire található merülőhelyek változatos élményt nyújtanak kezdő, vagy akár haladó búvárok számára. A meseszép gorgónia mezőkön és élővilágban gazdag falakon túl számos roncs színesíti a környéken a víz alatti világot.

Programterv és merülés

Programterv

A tervben és a merülési időpontokban (az időjárás és egyéb előre nem látható körülmények miatt) apróbb változtatások előfordulhatnak, de ezeket a túra előtt 2-3 nappal pontosan megküldjük, illetve a helyszínen megbeszéljük.

  • Csütörtök: 14 órakor találkozó a Dive Centernél, majd 16 órától az első merülés
  • Péntek: 10 és 14 óra merülés
  • Szombat: 10 és 14 óra merülés
  • Vasárnap: 10 óra merülés (fakultatív)

Parti merülések

Mivel a parton van a bázis, közvetlenül innen merülhetünk a víz alá, ahol 10-12 méterre is lemehetünk. Búvárkodás közben a különböző halakon kívül találkozhatunk polipokkal, csikóhalakkal vagy akár kisebb csónak roncsokkal. Ha van, az éjszakai merülések során a ragadozók, tengeri pókok is megmutatják magukat.

Hajós merülések

Egyéb leírás

Fakultatív programok

Videó

Foglalás

A foglaláshoz foglaló fizetése szükséges, melynek összege 20.000 Ft/fő.

Kérjük add meg, hogy hány főre szeretnél foglalni.

6 szabad hely

Fiókom