PADI Búvártudás felfrissítése

Bevezető

Ez a búvártanfolyam neked való amennyiben régen nem merültél már vagy csak szeretnél magabiztosabban mozogni a víz alatt, jelentkezz erre a tanfolyamra. Illetve akkor is ezt a programot válaszd, ha eddig nem a PADI színei voltak megtalálhatóak a búvárkártyádon. Itt lehetőséged van az összes ismert rendszerből PADI rendszerbe átmenni, mindössze egy pár órás tudásáttekintés és gyakorlás alkalmával.

Hogyan működik?

Jelentkezz!

Vásárold meg a tanfolyamot

Elmélet

Az Aquaworldben kicsit átbeszéljük az elméletet

Gyakorlat

Minden gyakorlatot átveszünk ami szükséged a biztonságos merüléshez, de természetesen ezt személyre szabottan.

HUF 29 000

Időtartam

kb. 4 óra

Helyszín

Hidegben vagy rossz idő esetén: Aquaworld Resort Budapest
Nyáron: Dorogon, a Palatinus tó, vagy búvártúrák alkalmával tengeren

Következő tanfolyamok

Minden alkalommal amikor Kezdő búvártanfolyam van az Aqaworldben. Átlagosan 3 hetente.

Ár

29 000 Ft

Ár tartalmazza

1 óra elméleti oktatást, 3 óra gyakorlati oktatást.

Ár nem tartalmazza

Az ár nem tartalmazza a belépő díját, búvárfelszerelés bérlést, PADI kártyadíjat (opcionális) regisztrációs és nemzetközi kártyadíjat (55€).

A tanfolyam menete

A tanfolyam két szegmensből áll, egy elméleti és egy gyakorlati részből. Ezekben átvesszük azokat az elfeledett információkat, melyek elengedhetetlenek a magabiztos merüléshez, hogy elkerülhessük a streszt, ezáltal teljesen átadhassuk magunkat a kedvenc hobbinknak, hogy csak azzal törődhessünk, hogy éppen mit eszik előttünk a kis bohóchal.
Elmélet: felidézzük azokat az alapvető és biztonsági információkat, amelyeket elsajátítottál képesítésed során, felszínre hozzuk az agymanók által kiselejtezett emlékeket.
Gyakorlat: az Aquaworld Resort 4 méteres medencéjében vagy nyílt vízen gyakoroljuk azokat a feladatokat, melyek a szükségesek a biztonságos merüléshez illetve melyekkel találkoztál a legmagasabb búvárminősítésed vizsgáján.
Előfeltétel: Rendelkezned kell igazolt búvárminősítéssel, vagy igazolnod kell, hogy beiratkoztál egy búvárképző oktatási programba.

Fiókom