Rólunk

Mind elkötelezettek vagyunk a búvárkodás iránt. Nekünk ez nem csupán munka, nekünk ez szerelem, amit szeretünk átadni. Mi nem csupán oktatni szeretnénk, hanem oktatás közben megismertetni és megszerettetni ezt a varázslatos sportot, azt hogy másoknak is szerelemmé tudjon válni. Ehhez tudjuk, hogy szükséges a folyamatos továbbképzés, fejlesztés és persze a visszajelzés Tőletek, hogy egyre jobbak legyünk. 

2017-ben, amikor megnyitottam a Búvárbázis Búváriskolát, még nem gondoltam, hogy rövidesen Magyarország egyik legnagyobb iskolájává lép elő. Mára már évente több mint 200 új minősítést adunk ki, közel 700 tanulónknak. Nem véletlen, hogy 2018-tól kezdődően minden évben elnyertük a PADI Elite Instructor díjat

Amennyiben kérdésed lenne, keress minket bizalommal.

Aba Zsolt

PADI MSDT búvároktató #371647

EFR Elsősegély oktató #630071
IAHD búvároktató #60490
PADI Elite Instructor 2018, 2019, 2020, 2021

Nyitrai Dániel

PADI OWSI búvároktató #411167

EFR Elsősegély oktató

Bajnai Viktória

PADI Divemaster #512707
PADI DSD Leader

Andrási Ádám

PADI Divemaster #511871
PADI DSD Leader

149 értékelés alapján.
Sándor Sárközi
Sándor Sárközi
2022-06-13
Hitelesített
Baráti hangulatú, szuper oktatás. Csak ajánlani tudom 🙂
Robert Salamon
Robert Salamon
2022-06-13
Hitelesített
Üdv! Jó ideje kacérkodtam már a gondolattal, hogy egy búvár tanfolyamot elvégezzek. Végül ajándékként kaptam ezt a lehetőséget, ami életem egyik legnagyobb élménye lett. Mivel más területen jómagam is oktató vagyok így egy kicsit kritikus szemmel is figyeltem tanfolyamot, kezdtem neki az elméleti oktatásnak. Őszinte csodálattal vágtam bele a kalandba. A kezdeti regisztrációk, honlapon való adatok keresése, az oktató videók megtekintése, annyira pofon egyszerűen ment, hogy tényleg csak bámultam, csodálkoztam. Miután az elméleti vizsgát sikerrel abszolváltam, jelentkeztem a védett vízi merülésekre. Itt már a személyes találkozás legelején tetszett az a szociális érzék, amivel Zsolt rendelkezik. Mindenkihez volt egy kedves, nyugtató, szava. Ha kellett akár 5x elmondta egymás után ugyanazt, ha látta, hogy valakinek nem teljesen kerek az, amit elmondott. Mivel a búvárkodás egy „veszélyes üzem”, semmit sem vett félvállról, mindent precízen elmagyarázott, megmutatott. Ennek okán a medencés merülések végén már többen is nyugodtan próbáltuk meg végrehajtani a gyakorló feladatokat. Az egész oktatási tematika olyan szépen van felépítve, hogy erről egy komolyabb iromány is készülhetne. Miután végeztünk a medencés oktatással nagy izgalommal vártam a murteri túrát, ahol megcsinálhattam az első PADI vizsgámat. Csodálatos 4 napot töltöttünk az említett helyen, ahol már a fentebb említett tökéletes tematika mentén haladtunk egyre mélyebbre és végeztünk el egyre nehezebb feladatokat, hogy az ezek által adott tudás maximálisan biztonságossá tegye számunkra az elkövetkező merüléseket. A 4. nap végén az utolsó merülést követően ünnepélyes keretek között búvárra avattak, megkaptam az oklevelemet. Persze sikerült az eredményt „erősebben” is megünnepelni 😊 . Olyan élményekkel, tudással, jöttem haza Murter-ból ami örök életemre az enyém marad és kétlen, hogy bármikor is elfelejteném. Természetesen nem állok meg itt, megpróbálom a lehető legtöbb vizsgát elvégezni, hogy minél tapasztaltabb legyek ezen a területen. Szívből köszönöm Zsoltnak és persze Daninak is azt a sok türelmet és segítséget, amit kaptam tőlük.
Prokontax Kft
Prokontax Kft
2022-06-12
Hitelesített
Fantasztikus csapat! Profizmus, türelem, jó szervezés!
Judit Nedoba
Judit Nedoba
2022-03-25
Hitelesített
Zsoltnál nyugodtabb embert nehezen találni, nyugodtságát pedig könnyen átragasztja a tanulókra. Ezen kívül nagyon segítőkész, és kiváló oktatói vénával rendelkezik. Örülök, hogy az Ő iskolájában kezdtem el a búvárkodást.
Ádám Balázs Molnár
Ádám Balázs Molnár
2022-03-25
Hitelesített
Egyelőre a 2 medencés merülésen vagyok túl. Zsolt felkészültsége, hozzáállása és segítőkészsége páratlan, kiváló oktatót ismertem meg személyében. Az online tananyag is jól felépített.

Fiókom