Rólunk

Mind elkötelezettek vagyunk a búvárkodás iránt. Nekünk ez nem csupán munka, nekünk ez szerelem, amit szeretünk átadni. Mi nem csupán oktatni szeretnénk, hanem oktatás közben megismertetni és megszerettetni ezt a varázslatos sportot, azt hogy másoknak is szerelemmé tudjon válni. Ehhez tudjuk, hogy szükséges a folyamatos továbbképzés, fejlesztés és persze a visszajelzés Tőletek, hogy egyre jobbak legyünk. 

2017-ben, amikor megnyitottam a Búvárbázis Búváriskolát, még nem gondoltam, hogy rövidesen Magyarország egyik legnagyobb iskolájává lép elő. Mára már évente több mint 200 új minősítést adunk ki, közel 700 tanulónknak. Nem véletlen, hogy 2018-tól kezdődően minden évben elnyertük a PADI Elite Instructor díjat

Amennyiben kérdésed lenne, keress minket bizalommal.

Aba Zsolt

PADI MSDT búvároktató #371647

EFR Elsősegély oktató #630071
IAHD búvároktató #60490
PADI Elite Instructor 2018, 2019, 2020, 2021

Nyitrai Dániel

PADI MSDT búvároktató #411167

EFR Elsősegély oktató

Bajnai Viktória

PADI Divemaster #512707
PADI DSD Leader

Andrási Ádám

PADI Divemaster #511871
PADI DSD Leader

168 értékelés alapján.
Balázs Fölker
Balázs Fölker
2022-10-17
Szuper oktatók! Még jobb szervezés !
Daniel Glacz
Daniel Glacz
2022-10-06
Nagyon szuper és profi csapat élveztem a tanfolyam minden percet köszönöm !
Krisztina Csáfordi
Krisztina Csáfordi
2022-09-21
A tanfolyam szuper volt, az oktatók kedvesek, végtelenül segítőkészek és szakmailag nagyon felkészültek. Mindemellett humorukkal még a jó hangulatról is gondoskodtak. 🙂 Örülök, hogy őket választottam, és erre mást is csak bátorítani tudok! Köszönöm Nektek!
Gaál Nikoletta
Gaál Nikoletta
2022-09-19
Karácsonyi ajándéknak kaptam a tanfolyamot, amit nagyon élveztem. Az elméleti és a gyakorlati oktatások is szuperek voltak. Rovinjban voltunk a nyílt vízi oktatáson és vizsgán. Remek hangulat és kitűnő tanfolyam volt. Bátran ajánlom mindenkinek a Búvárbázis Búváriskolát!
Tamas Meszoly
Tamas Meszoly
2022-09-19
nagyon jó volt a képzés is és a túra is. csak ajánlani tudom, készséges, jól felkészült profi oktatók
Zsolt Visnyei
Zsolt Visnyei
2022-09-14
Nagyon korrekt, megbízható csapat. Nagyon profi a képzés, figyelmesek és nagyon segítőkészek. Én Rovinjba voltam velük tanfolyamon, nagyon jó szállással és remek merülésekkel. Nem csak le akarnak gombolni, hanem valóban megszerettetni a búvárkodást.
Teréz Kovács
Teréz Kovács
2022-09-14
Csak ajánlani tudom ☺️ Az elméleti rész, Zsolt oktató videói nagyon jók voltak, nekem plusz segítséget jelentett a kézjelek tanulásában, hogy nem csak az adott tananyagnál láttam a jeleket, hanem Zsolt bármikor, bármilyen témában magyarázott, az adott részhez, akár gesztikulációként, mindig az épp odaillő jelet is mutatta. A védett vízi gyakorlatnál először Vikivel voltam. Ő is nagy odafigyeléssel, türelmesen és maximális segítőkészséggel fordult hozzánk. A nyílt vízi gyakorlatokon június végén, július elején 4 napot Senjben voltam, hol Viki, hol Zsolt foglalkozott azzal a csoporttal, amiben voltam. Minden elismerésem! Közel az 50-hez kezdtem bele, nekem nehéz volt új reflexeket, szokásokat kialakitani (még mindig csiszolnom kell!), kalap le a nyugalmuk, türelmük előtt! Szakmailag és emberileg is hihetetlen sokat tesznek bele! Nekem a vizsga is nehezen sikerült, ezért a következő búvártúra előtt elmentem a tökéletes lebegés tanfolyamra. Sokat segített, olyan dolgokat volt lehetőségem magamon megfigyelni, amiket korábban nem. Javított a korábbi liftezésemen. Most szeptember elején egy újabb csodás búvártúrán voltam, sajnos, most Zsolt nélkül, de Viki és Dani mindent megtett, hogy ez is maradandó élményt és számomra további tanulást jelentsen. Nem könnyű számomra, de olyan szép a tenger alatti világ, és annyi más jó élménnyel is gazdagodtam, hogy az egyik legjobb döntésem, hogy belevágtam. Nagyon szerencsésnek tartom magam, hogy épp rájuk találtam. Zsolt, Viki, Dani, nagyon köszönöm az eddigieket, és folyt.köv. Veletek!
Dóri Kökény
Dóri Kökény
2022-09-13
Nemrég OWD tanfolyamon vettem részt, nagyon szuper volt! Az elméleti tananyag érhető, jól kidolgozott, részletes leírás. A gyakorlati helyszínek tökéletesen megfeleltek az elvárásaimnak. A kedvencem a nyílt vízi gyakorlat volt (akadályok, élővilág, önálló munka és persze az elméletben tanultak gyakorlása). A szárazföldi percek jó hangulatban teltek, részletesen átbeszéltük a programtervet és egyéb fontos dolgokat. Az oktatók rendkívül kedvesek, szívesen válaszoltak az összes kérdésünkre, számíthattunk rájuk! Ajánlom minden érdeklődőnek, aki jól szervezett búvártanfolyamon szeretne részt venni.

Fiókom