Próbamerülés (Discover Scuba vagy Intro Diving)

A próbamerülés alkalmával lehetőséged van kipróbálni a búvárkodást, ha még nincsen képesítésed. Megtapasztalhatod milyen súlytalannak lenni, milyen lélegezni a víz alatt, milyen része lenni a természetnek és nem kívülről szemlélni azt. A próbamerülésnek (intró merülés vagy PADI Discover Scuba Diving) célja, hogy Te biztonságban jól érezd magad, egy igazi élmény legyen. Nem véletlen, hogy a résztvevők nyilatkozata alapján 100%-os az elégedettség.

Miért a Búvárbázis Búváriskola?

Az alábbiakban felsorolunk néhány értékes pontot amelyben mi többet nyújtunk, mint a legtöbb Búváriskola. Legfontosabb feladatunknak tartjuk a könnyed, jó hangulatú, de biztonságos programok megtartását.

  • Korszerű igényes felszerelések.
  • Ingyenesen készítünk víz alatti fotókat és összefoglaló videót.
  • PADI nemzetközi regisztráció.
  • Minden merülőhöz külön Dive Master.
  • DAN (Divers Alert Network) biztosítás a merülések alkalmával.

A program menete

A próbamerülésen (intró merülés vagy PADI Discover Scuba Diving -on) egy rövid elméleti eligazítás után megismerkedsz a felszerelésekkel, praktikákkal (például, a víznyomás kiegyenlítése vagy, hogy hogyan kell maszkot vízteleníteni a víz alatt), majd ez után irány a víz. A Te biztonságod a legfontosabb, ezért egyesével az oktatóddal merülsz, aki fokozatosan vezet be téged a búvárkodásba. Ezáltal folyamatos felügyelet mellett haladsz egyre mélyebbre, ahol az a cél, hogy jól érezd magad, hogy ez tényleg egy maradandó élmény legyen. Ez nem tanfolyam, nem kiképzés, cél, hogy bevezetőt nyerj a búvárkodásba, hogy megszeresd.

Előfeltétel:
 10 éves kor, vízbiztonság

PADI nemzetközi regisztráció

Nálunk a próbamerülés ingyenesen tartalmazza a PADI búvárszövetkezet nemzetközi regisztrációját. Ez akkor hasznos, ha Te szeretnél továbbtanulni és elvégezni a PADI Kezdő búvártanfolyamot, ugyanis így Neked egy merüléssel kevesebbet kell merülnöd, hiszen egy merülést már teljesítettél az intró avagy próbamerülésen.

Díjmentes fényképek és videó

A programról és az élményedről díjmentesen készítünk fényképeket és videókat, melyek Facebook oldalunkon megtekinthetők a program után 2 napon belül. Illetve e-mail formában is elküldjük a fényképek és a videó linkjét.

24 000 Ft kedvezmény

Ha elnyerte tetszésedet a próbamerülés vagyis a PADI Discover Scuba Diving (DSD) program, ne habozz cselekedni és iratkozz be 24 órán belül a PADI Open Water Diver vagyis a PADI Kezdő Nyílt Vízi búvártanfolyamra, mert

  • 24 000 Ft kedvezményben részesülsz a tanfolyam árából (az akciók nem összevonhatóak!),
  • ezzel jogosultságot szerzel, hogy a világ összes országában merülj 18 méter mélységig,
  • díjmentesen most plusz két tanfolyamot (Hajóról merülő, valamit a Komputeres specialitás képzést) kapsz a Kezdő búvártanfolyam mellé.

Töltsd le most!

kb. 1,5 – 2 óra

Medencés (Védett-vízi) próbamerülésnél az AquaWord-ben a belépő 3 órára szól, míg Nyílt-víz próbamerülésnél lehetőség van a merülés után is a strandon vagy a búvárbázison maradni. Az ár Nyílt-víz próbamerülésnél egész napi, medencénél az AquaWord-ben 3 órás belépőt tartalmaz.

Időtartam

kb. 1,5 – 2 óra
Medencés (Védett-vízi) próbamerülésnél az AquaWord-ben a belépő 3 órára szól, míg Nyílt-víz próbamerülésnél lehetőség van a merülés után is a strandon vagy a búvárbázison maradni. Az ár Nyílt-víz próbamerülésnél egész napi, medencénél az AquaWord-ben 3 órás belépőt tartalmaz.

Helyszín

Következő tanfolyamok

A következő időpontok az Eseménynaptárban található.

Ár

Próbamerülés védett vízben: 12 900 Ft

Próbamerülés nyílt vízben: 15 900 Ft

Próbamerülés búvártúrán (tengerben): 65 EUR

Ár tartalmazza

rövid elméleti oktatást, víz alatti búvárkodást vezetővel, belépő díját, teljes búvárfelszerelést, palack töltés díját, palackbérleti díját, videó és képanyag készítését, PADI nemzetközi regisztrációt a próbamerülésről.

Ár nem tartalmazza

Az ár mindent tartalmaz!

Fiókom