• Mind felfedezők vagyunk!
  Abban a pillanatban amikor lélegzetet veszel a víz alatt, elvarázsol. A súlytalanság, a béke, a közeg és az hogy olyan közel kerülsz a természethez (egy teljesen más, ősibb világhoz) amelyre eddig nem volt alkalmad. A halak és élőlények érdeklődve odaúsznak hozzád, a delfinek nem kényszerből játszanak veled, hanem azért mert ők akarják. És eközben felfedezel, utazol és ismerkedsz. (Görgess lejjebb és ismerd meg, hogy miből áll a PADI kezdő búvártanfolyam!)

 • A tanfolyam menete

  A tanfolyam három szegmensből áll, elméleti, védett-vízi, és nyílt-vízi merülés. Ezalatt megtanulod a búvárkodás alapjainak minden csínját-binját, és mikor elvégzed, a minősítő kártyád a világ összes országában érvényes lesz, mivel a PADI a legelfogadottabb oktatási rendszer a búvárkodásban.

  Az elmélet elsajátításához PADI oktatóvideó és tankönyv is  a rendelkezésedre áll az oktatáson kívül. Ezekből megismered a légzőkészülékes búvárkodás alapjait, beleértve a búvárfelszerelések használatát, búvárjártassági alapismereteket, merülések tervezését. A tankönyv fejezeteinek végén található tudásáttekintők kitöltésével ellenőrizheted le az elsajátított ismereteidet. Az elméleti részt az elméleti vizsga zárja, amely után kezdődik a védett-vízi (általában medencés) gyakorlat.

  Védett-víz: összesen 6 órát töltesz majd el vízben, először egy kétméteres medencében csináljuk meg azokat a feladatokat melyeknek az elméletét már megtanultad, úgy mint maszkürítés vagy reduktor keresés. Ezek után irány a 4 méteres medence, hol a feladataid ugyanazok lesznek, de már egy mélyebb vízben. 

  Nyílt-víz: A nyílt-vízen is hasonló feladatokkal fogsz találkozni, mint a védett-vízi gyakorlaton, de itt már garantáltan mosoly is lesz az arcodon, hogy körbeúszkálnak a halak. A nyílt-vízi résznél is kb. 6 órát töltesz majd el búvárkodással aminek az utolsó része maga a vizsga. Ezzel az oktatási módszerrel rögzül a leginkább a tananyag és a tanulóknak is stresszmentes.

  A vizsga után hogyan és milyen mélységben merülhetsz?
  A PADI OWD (Open Water Diver) azaz kezdő nyílt-vizí búvártanfolyam elvégzésével jogosultságot szerzel a világ összes országában, 18 méter mélységig merülni egy veled megegyező,  vagy magasabb végzettségű társsal (akár vezető nélkül is feltéve, ha a helyi jogszabályok ezt lehetővé teszik).

  Előfeltétel: 10 éves életkor, vízbiztonság
  Megjegyzés: a 10-14 éves búvárok Junior Open Water Diver minősítést kapnak

 • Időtartam

  Elméleti képzés hétköznapokon (heti 1-2 alkalommal) 18:00-tól 21:00-ig.

  Gyakorlati képzés hétvégén, előre egyeztetett időpontban.

 • Elmélet: Búvárbázis (1037 Budapest, Hunor utca 56.)

  Védett-vízi gyakorlat: Aquaworld Resort Budapest

  Nyílt-vízi gyakorlat: Dorogon, a Palatinus tó, vagy búvártúrák alkalmával tengeren

 • Következő tanfolyamok

  Dec

  31

  Online Kezdő búvártanfolyam (e-OWD)

  Online oktatás: nincsen időhöz kötve, kezd el akár még ma!

  Nov

  10

  Kezdő búvártanfolyam (OWD)

  Elmélet: 18:00-21:00 óráig, Helyszín: Hunor utca

 • Ára

  AKCIÓ! Páros és hármas kedvezmény!

  59 000 Ft helyett most

  Egy főnek: 41 300 Ft/fő

  Két főnek: 35 400 Ft/fő

  Három főnek: 29 500 Ft/fő

 • Ár tartalmazza

  elméleti oktatást a III. kerületi oktatóhelységben,  védett-vízi oktatást az Aquaworld Resort-ban,  nyíltvízi oktatást,  PADI OWD tankönyvet,  PADI RDP táblázatot, PADI RDP tankönyvet, merülési naplót,  "Hajóról merülő búvár" specialitás képzést,  “Komputeres merülés” speciális képzést,  elméleti vizsga díjakat,  nyíltvízi vizsga díjakat.
 • Ár nem tartalmazza

  uszodai belépő* (4000 Ft),  nyíltvízi bázisdíj* (4700 Ft),  felszerelés bérlés* (5500 Ft),  PADI nemzetközi kártyadíj** 55 EUR

   

  *mindig a helyszínen fizetendő.

  **a tanfolyam befejezéséig fizetendő.