• Ajándékutalvány akár 30% kedvezménnyel!

 • Ajándékutalvány Kezdő búvártanfolyamunkra!

  1 perc alatt megrendelheted az ajándékutalványt, amit online fizetés után, elektronikus vagy póstai úton küldünk el! Az ajándékutalvány nincsen személyhez vagy névhez kötve, átruházható! Érvényessége 2020. december 31. 

  Csak 3 egyszerű lépés!
  1.
   --› Töltsd ki az alábbi Megrendelőlapot,
  2. --› a megadott e-mail címre elküldünk egy fizetési linket,
  3. --› fizetés után 24 órán belül megküldjük az online, vagy 3 napon belül a póstai ajándékutalványát!

 • Ajándékutalvány Megrendelőlap

  Az alábbi adatlap kitöltésével tudja megrendelni az ajándékutalványt. Kérjük minden választ helyesen töltsön ki, hogy gördülékenyen mehessen a megrendelés.

  Megrendelés

 • Ár tartalmazza

  elméleti oktatást a III. kerületi oktatóhelységben,  védett-vízi oktatást az Aquaworld Resort-ban,  nyíltvízi oktatást,  PADI OWD tankönyvet,  PADI RDP táblázatot, PADI RDP tankönyvet, merülési naplót,  "Hajóról merülő búvár" specialitás képzést,  “Komputeres merülés” speciális képzést,  elméleti vizsga díjakat,  nyíltvízi vizsga díjakat.
 • Ár nem tartalmazza

  uszodai belépő (4000 Ft),  nyíltvízi bázisdíj (4500 Ft),  felszerelés bérlés (5500 Ft),  PADI nemzetközi kártyadíj 55 EUR
 • Megrendelés és érvényesség

  A megrendelés és fizetés után, 48 órán belül Ön e-mailben kapja meg ajándékutalványt, amellyel 2020. december 31-ig tud jelentkezni a Kezdő búvártanfolyamra. Jelentkezés az eseménynaptárban feltüntetett beiratkozási időpontokban lehetséges.

 • Miért PADI?

  A PADI (Professional Association of Diving Instructors) búvárok a világ legelismertebb és legkeresettebb búvárkodási igazolványait kapják. Nem számít, merre merülsz a világban, a PADI búvárigazolványt mindenhol elismerik és elfogadják, mivel a PADI jelen pillanatban is a világ legnagyobb és legelismertebb búvárképző szervezete. Miben más a PADI? Tudj meg többet...