• e-Learning búvártanfolyam

  A koronavírus terjedés megakadályozását és az egyéni biztonságot szem előtt tartva, minden tanfolyamunk online formában érhető el. Persze ez elsősorban azt jelenti, hogy csak az elméletet van lehetőségünk ilyen formában oktatni, de ebből is előnyt lehet kovácsolni, hiszen amint a vírus levonul, tudjuk kezdeni a gyakorlati foglalkozásokat. 

 • Amikor Te akarod!

  Nem vagy időhöz sem helyhez kötve, hiszen a belépési kódoddal akkor és onnan tanulsz amikor Neked megfelelő. Egyedül internetkapcsolatra lesz szükséged

 • Az 5 féle oktatóanyag mind a tanulásodat segíti!

  oktató videók, prezentációs videó előadások, tankönyv, teszt kérdések, gyakorlati feladatok leírással és videókkal.
 • Teljes elméleti oktatás egészen a gyakorlatig!

  A teljes elméleti felkészülésen túl az elméleti záróvizsgát is le tudod online tenni, sőt minden egyes gyakorlati feladatot megtalálsz leírással és egy kis videóval amivel találkozni fogsz a medencés gyakorlatokon. Így ha már tudunk menni medencébe, nem lesz semmi váratlan.

 • Most akár 50% kedvezmény!

  1 db online Kezdő búvártanfolyam -30% (41 300 Ft/db)

  2 db online Kezdő búvártanfolyam -40% (35 400 Ft/db)

  3 db online Kezdő búvártanfolyam -50% (29 500 Ft/db)

 • Nincsen fizetési kódod?

  Szerezd meg most!
  A fizetési kód lehet kuponkód vagy az ajándékutalvány sorszáma is. Amennyiben nem rendelkezel fizetési kóddal, kattints a ide: Fizetési kód beszerzése. Majd válaszd ki a tanfolyamot és küldd el megrendelésed. Online fizetés után azonnal neki is kezdhetsz a választott online tanfolyamnak. 

 • e-Learning tanfolyam - Regisztrációs lap

  Az alábbi adatlap kitöltésével tudsz jelentkezni kezdő búvártanfolyamra. Kérlek, pontosan válaszd ki a tanfolyam időpontját, mivel a jelentkezés automatikusan bekerül a rendszerünkbe, és a létszám minden időpontban limitálva van.

  Küldés