• Időpont:

  2018. szeptember 20-23.

  4 nap, 3 éj

 • Ára

  Kezdőknek:
  196 EUR

  Haladóknak:
  226 EUR

  Kísérőknek: 
  81 EUR

 • Az ár tartalmazza

  szállás, kezdőknek (4 parti, 1 hajós) merülés, haladóknak (1 parti, 4 hajós) merülés, palackok, súly, súlyöv, ágynemű használat, idegenforgalmi adó, végtakarítás.

 • Ár nem tartalmazza

  Utazás, ellátás, felszerelés

  Extra merülések: parti (18€), hajós (28€), éjszakai (25€)

  Üres-ágy felár 23€/db, Kétágyas apartman felár 12€/fő

 • Pag-ról dióhéjban

  Pag (sziget) Horvátország 5. legnagyobb szigete. Tengerpartjának hossza körülbelül 300 kilométer, tehát van hol fürdeni, azonban nem árt a szandál vagy a (szokásos horvátországi) fürdőpapucs, mivel a legtöbb részén igen kavicsos a part. Főleg ez garantálja a csodálatos átlátszóságát a víznek, aminek nem csak mi búvárok örvendünk. A szigetre kompon vagy akár hídon is eljuthatunk, azonban a hídhoz 80 km plusszal kell számolni, szóval ha nem szeretnél világot látni, inkább a hajókázást javaslom. 

  Komp menetrend

 • Búvárkodás

  Pari merülések
  Partról elsősorban OWD vizsgamerüléseket, Intro merüléseket és Check-diveokat tartunk, de ettől függetlenül érdemes itt is minél többet  merülni, mivel majdnem mindig lehet látni csikóhalatosztrigafarkast, kígyókarú csillagot, de rengeteg szépia is színesíti a látottakat. OWD vizsgamerülésekhez tökéletes az egyenletesen merülő aljzat, így minden feladatokhoz megtaláljuk a megfelelő helyet.

  Barlangok és üregek
  A búvárbázis merülőhelyei között szerepel több kisebb-nagyobb barlang, illetve néhány üregnek nevezhető természeti képződmény is. Van, amelyik a sekély 10 méteres mélységből indul és széles járatával felemelkedik a hegy gyomrába a felszínig és ott három különböző irányba is elágazik. A levegős teremben és a járatokban mindenhol hatalmasra nőtt cseppkövek lógnak a mennyezetről és falakról.
 • Tanfolyamok és fakultatív programok