• Időpont:

  2021. július 15-18.

  4 nap, 3 éjszaka, 5 merülés. 

 • Az ár tartalmazza

  szállást, OWD vizsgázóknak (4 parti, 1 hajós) merülést, végzett búvároknak (1 parti, 4 hajós) merülést, palackok bérleti díját és töltését, súlyt.

 • Ár nem tartalmazza

  Utazás, ellátás, felszerelés
 • FIGYELEM: Jelentkezni csak a jelentkezési határidőn belül lehet, foglaló befizetése mellett! A kedvezményes árakat csak a fenti dátumig  tudjuk biztosítani foglaló befizetésével! (Foglaló összege 60 EUR vagy 20 000 Ft /fő)

 • Árak

  2021. június 24-ig: 2021. június 25-től:
  OWD vizsgázóknak: 219 EUROWD vizsgázóknak: 249 EUR
  Végzett búvároknak: 259 EURVégzett búvároknak: 289 EUR
  Kísérőknek: 110 EURKísérőknek: 130 EUR
 • Pag-ról dióhéjban

  Pag (sziget) Horvátország 5. legnagyobb szigete. Tengerpartjának hossza körülbelül 300 kilométer, tehát van hol fürdeni, azonban nem árt a szandál vagy a (szokásos horvátországi) fürdőpapucs, mivel a legtöbb részén igen kavicsos a part. Főleg ez garantálja a csodálatos átlátszóságát a víznek, aminek nem csak mi búvárok örvendünk. A szigetre kompon vagy akár hídon is eljuthatunk, azonban a hídhoz 100 km plusszal kell számolni, szóval ha nem szeretnél világot látni, inkább a hajókázást javaslom. 

  Komp menetrend

 • Búvárbázis és merülések

  Búvárbázis
  A bázis közvetlenül a parton helyezkedik el, napágyakkal, asztalokkal, székekkel és egy kis bárral felszerelve. Szuper kellemes családias környezettel találkozhatunk itt, ahol a kísérők is jól el tudják foglalni magukat. A gyerekek strandolhatnak, míg az idősebbek igénybe vehetik a tengeri kajakot vagy SUP-ot. (Ezek kölcsönzése a Bázistól lehetséges.)
   
  Parti merülések
  Mivel a parton van a bázis, közvetlenül innen merülhetünk a víz alá, ahol 10-15 méterre is lemehetünk. Búvárkodás közben a különböző halakon kívül találkozhatunk polipokkal, csikóhalak vagy akár kisebb csónak roncsokkal. Vannak helyek, ahol osztrigára is bukkanhatunk, és ha szerencsénk van, az éjszakai merülések során a ragadozók, tengeri pókok is megmutatják magukat. 
   
  Hajós merülések
  A bázisról 15-40 perces hajózással már elérhetőek olyan látnivalók, mint például a Rózsa hajóroncs (40m mélyen), különböző sziklafalak és kisebb barlangok, üregek, amelyek kezdő és haladó búvárok számára egyaránt nagy élményt nyújtanak. Helyenként találkozhatunk színes gorgóniákkal és szivacsokkal benőtt sziklafalakat és barlangokat, ahol polipokat és halrajokat láthatunk.Természetesen vannak olyan úticélok is, amelyek kimondottan a rocsmerülők igényeit szolgálják ki. 
   
 • Fakultatív programok

 • Mindenképpen olvasd el!

  Feltétlen legyen búvárbiztosításod! Ezt nálunk is megkötheted, 4500 Ft-ért itt.
  Érvényes személyi igazolvánnyal illetve útlevéllel átléphető a határ, de a jogosítvánnyal nem!
  Az autópályás határátkelőn sokszor alakul ki dugó, ezt érdemes utazás közben ellenőrizni és rossz hírek esetén a régi határátkelőt választani. Információ az autópályáról, határról: Útinform.hu