• Időpont:

  2022.06.09-12.

  4 nap, 3 éjszaka, 5 merülés. 

 • Az ár tartalmazza

  szállást, OWD vizsgázóknak (4 parti, 1 hajós) merülést, végzett búvároknak (1 parti, 4 hajós) merülést, palackok bérleti díját és töltését, súlyt.

 • Ár nem tartalmazza

  Utazás, ellátás, felszerelés
 • Árak

  2022. május 8-ig: 2022. május 9-től:
  OWD vizsgázóknak: 249 EUROWD vizsgázóknak: 279 EUR
  Végzett búvároknak: 279 EURVégzett búvároknak: 309 EUR
  Kísérőknek: 139 EURKísérőknek: 149 EUR
 • FIGYELEM: Jelentkezni csak a jelentkezési határidőn belül lehet, foglaló befizetése mellett! A kedvezményes árakat csak a fenti dátumig  tudjuk biztosítani foglaló befizetésével! (Foglaló összege 60 EUR vagy 20 000 Ft /fő)

 • Murter

  Murter (sziget) Horvátország egyik titkos kis szigete, összesen 2000 fő helyi lakossal. Budapesttől nagyjából 6,5 óra autóútra található Zadar és Split között, szinte végig autópálya vezet a célig. Érdekessége, hogy a szigetre egy mozgó hídon lehet átkelni, melyet naponta kétszer felhúznak és ekkor a hajósoké a forgalom. Az út tervezésekor ezzel érdemes számolni. Ennek a kis ékszerdoboznak a szokásos sziklás és kavicsos strandjai mellett valódi homokos partszakasza is van, ami miatt a víz gyönyörű színekben pompázik. Természetesen, mint minden horvátországi nyaralásra, ide is érdemes papucsot vagy szandált hozni a parton való tartózkodára a kavicsok és a tengerisünök okozta kellemetlen sérülések elkerülése érdekében.

 • Merülések

  Parti merülések
  Mivel a parton van a bázis, közvetlenül innen merülhetünk a víz alá, ahol 10-12 méterre is lemehetünk. Búvárkodás közben a különböző halakon kívül találkozhatunk polipokkal, csikóhalakkal vagy akár kisebb csónak roncsokkal. Ha van, az éjszakai merülések során a ragadozók, tengeri pókok is megmutatják magukat. 

  Hajós merülések
  A bázisról 15-40 perces hajózással már elérhető több második világháborús roncs, hajók, tengeralattjáró és még egy egészben maradt „Junker Ju 87 - Stuka“ vadászgépet is megmerülhetünk. Természetesen minél délebbre haladunk az Adriai-tengerben az élővilág is egyre színesebb és a biodiverzitás is magas, így a falak és letörések gorgóniái mellett biztosan találkozhatunk ....

 • Fakultatív programok

 • Mindenképpen olvasd el!

  Feltétlen legyen búvárbiztosításod! Ezt nálunk is megkötheted, 4500 Ft-ért itt.
  Érvényes személyi igazolvánnyal illetve útlevéllel átléphető a határ, de a jogosítvánnyal nem!
  Az autópályás határátkelőn sokszor alakul ki dugó, ezt érdemes utazás közben ellenőrizni és rossz hírek esetén a régi határátkelőt választani. Információ az autópályáról, határról: Útinform.hu