• Búvártudás felfrissítése (Scuba Review)

  Ez a búvártanfolyam neked való amennyiben régen nem merültél már vagy csak szeretnél magabiztosabban mozogni a víz alatt, jelentkezz erre a tanfolyamra. Illetve akkor is ezt a programot válaszd, ha eddig nem a PADI színei voltak megtalálhatóak a búvárkártyádon. Itt lehetőséged van az összes ismert rendszerből PADI rendszerbe átmenni, mindössze egy pár órás tudásáttekintés és gyakorlás alkalmával.

 • A tanfolyam menete

  A tanfolyam két szegmensből áll, egy elméleti és egy gyakorlati részből. Ezekben átvesszük azokat az elfeledett információkat, melyek elengedhetetlenek a magabiztos merüléshez, hogy elkerülhessük a streszt, ezáltal teljesen átadhassuk magunkat a kedvenc hobbinknak, hogy csak azzal törődhessünk, ogy éppen mit eszik előttünk a kis bohóchal. 

  Elmélet: felidézzük azokat az alapvető és biztonsági információkat, amelyeket elsajátítottál képesítésed során, felszínre hozzuk az agymanók által kiselejtezett emlékeket.

  Gyakorlat: az Aquaworld Resort 4 méteres medencéjében vagy nyílt vízen gyakoroljuk azokat a feladatokat, melyek a szükségesek a biztonságos merüléshez illetve melyekkel találkoztál a legmagasabb búvárminősítésed vizsgáján.

  Előfeltétel: Rendelkezned kell igazolt búvárminősítéssel, vagy igazolnod kell, hogy beiratkoztál egy búvárképző oktatási programba.

 • Időtartam

  kb. 4 óra

 • Helyszín

  - hidegben vagy rossz idő esetén: Aquaworld Resort Budapest

  - nyáron: Dorogon, a Palatinus tó, vagy búvártúrák alkalmával tengeren

 • Következő tanfolyam

  Jelentkezz a lenti gombbal és a lehető legrövidebb idő alatt hátadon lesz a palack!

 • Ár tartalmazza

  1 óra elméleti oktatást, 3 óra gyakorlati oktatást.
 • Ár nem tartalmazza

  belépő díját, búvár felszerelés bérlést (opcionális), PADI kártyadíjat (opcionális)