• Az egyik legelismertebb minősítés a kedvtelési búvárok körében a Mentőbúvár. Nem is csoda, hiszen ez egy újabb komoly tanfolyam, ahol már nem csak a saját vagy társad mentési technikáját tanulod, hanem akár egy esetleges helyzetben, harmadik személynek is hatékonyan segíthetsz. Ez a tanfolyam maximalizálja a magabiztosságod a víz alatt, mivel megtanít hogyan ismerj fel és háríts el egy esetleges vészhelyzetet még mielőtt az bekövetkezne, illetve ha esetleg bekövetkezik, mit csinálj. Azok kik elvégezték a tanfolyamot, egytől-egyig állítják, hogy ez a leghasznosabb és legszórakoztatóbb tanfolyam.

 • A tanfolyam

  A Mentőbúvár tanfolyam lényege, hogy felkészülj az esetleges problémákra és azt még bekövetkezésük előtt tudd kezelni, ezzel megelőzni egy nagyobb problémát. Illetve ha mégis bekövetkezik egy nagyobb vészhelyzet, ne ess pánikba, hanem reflex szerűen cselekedj a tanultak felhasználásával. 

  Azok kik elvégezték a tanfolyamot, egytől-egyig állítják, hogy ez a leghasznosabb és legszórakoztatóbb tanfolyam.

  Az elmélet elsajátításához PADI oktatóvideó és tankönyv is  a rendelkezésedre áll a tantermi oktatáson kívül. Ezekből megismered a gyakori vészhelyzetek kezeléséhez kellő alapismereteket, melyet a gyakorlati részen fogsz alkalmazni.

  Gyakorlat: Itt megismered és elsajátítod azt a 12 mentési készséget mellyel elkerülhető és/vagy megelőzhető a leginkább előforduló vészhelyzetek búvárkodás közben.  

  Előfeltétel: Advanced Open Water Diver vagy Junior Advanced Open Water Diver minősítés (vagy más szervezet által kiadott hasonló szintű bizonyítvány), egy évesnél nem régebbi EFR (Emergency First Response) igazolvány (melyet akár a Mentőbúvári tanfolyammal is megszerezhetsz), 12 éves életkor
  Megjegyzés: a 12-14 éves búvárok Junior Rescue Diver minősítést kapnak

 • Időtartam

  A tanfolyam teljes időtartama 3 hét

   

 • Elmélet:
  Búvárbázis (1037 Budapest, Hunor utca 56.)

  Nyílt-vízi gyakorlat:
  Dorogon, a Palatinus tó, vagy búvártúrák alkalmával tengeren

 • A tanfolyami időpontjainkat az eseménynaptárban találod:

  Eseménynaptár

 • 64 000 Ft

  Rescue + EFR tanfolyam együtt: 
  79 000 Ft

  Búvárbázis tagoknak: 54 000 Ft

  Rescue + EFR, Búvárbázis tagoknak: 
  64 000 Ft

 • Ár tartalmazza

  elméleti oktatást a Búvárbázis III. kerületi oktatótermében, 12 mentési készség gyakorlati oktatását, PADI Rescue tankönyvet, vizsgadíjakat.
 • Ár nem tartalmazza

  felszerelés bérleti díját, belépő-, palack- és bázisdíjakat, PADI nemzetközi kártyadíjat (55€)