• Mind felfedezők vagyunk!
  Abban a pillanatban amikor lélegzetet veszel a víz alatt, elvarázsol. A súlytalanság, a béke, a közeg és az hogy olyan közel kerülsz a természethez (egy teljesen más, ősibb világhoz) amelyre eddig nem volt alkalmad. A halak és élőlények érdeklődve odaúsznak hozzád, a delfinek nem kényszerből játszanak veled, hanem azért mert ők akarják. És eközben felfedezel, utazol és ismerkedsz. (Görgess lejjebb és ismerd meg, hogy miből áll a PADI kezdő búvártanfolyam!)

 • Miért a Búvárbázis Búváriskola?

  Az alábbiakban felsorolunk néhány értékes pontot amelyben mi többet nyújtunk, mint a legtöbb Búváriskola. Legfontosabb feladatunknak tartjuk a könnyed, jó hangulatú, de alapos oktatást és követelményt. 

  • Teljesen ONLINE elméleti oktatással.
  • Minimum 6 óra védett vízi oktatás.
  • Minimum 8 óra nyíltvízi oktatás.
  • Ingyenes hajóról merülő búvároktatás.
  • Ingyenes computeres búvároktatás.
  • Ingyenes és korlátlan gyakorlási lehetőség.
  • Nincsenek rejtett költségek.
 • A tanfolyam menete

  A tanfolyam három szegmensből áll, elméleti, védett-vízi, és nyílt-vízi merülés. Ezalatt megtanulod a búvárkodás alapjainak minden csínját-binját, és mikor elvégzed, a minősítő kártyád a világ összes országában érvényes lesz, mivel a PADI a legelfogadottabb oktatási rendszer a búvárkodásban.

  Online e-Learning oktatás: Az elméleti rész az elméleti vizsgát is beleértve teljesen online. Az előadások felvételről indíthatóak, így semmi sincsen időhöz kötve. Az alapos felkészülést PADI oktató-videók, prezentációs videók és tankönyv is segíti. Ezekből megismered a légzőkészülékes búvárkodás alapjait, beleértve a búvárfelszerelések használatát, búvárjártassági alapismereteket, merülések tervezését. A tankönyv fejezeteinek végén található tudásáttekintők kitöltésével ellenőrizheted le az elsajátított ismereteidet. Az elméleti részt az elméleti vizsga zárja, amely után kezdődik a védett-vízi (általában medencés) gyakorlat. Körülbelül 15 óra alatt elsajátítható.

  Védett-víz: összesen 6 órát töltesz majd el vízben, először egy kétméteres medencében csináljuk meg azokat a feladatokat melyeknek az elméletét már megtanultad, úgy mint maszkürítés vagy reduktor keresés. Ezek után irány a 4 méteres medence, hol a feladataid ugyanazok lesznek, de már egy mélyebb vízben. 

  Nyílt-víz: A nyílt-vízen is hasonló feladatokkal fogsz találkozni, mint a védett-vízi gyakorlaton, de itt már garantáltan mosoly is lesz az arcodon, hogy körbeúszkálnak a halak. A nyílt-vízi résznél minimum 8 órát töltesz majd el búvárkodással aminek az utolsó része maga a vizsga. Ezzel az oktatási módszerrel rögzül a leginkább a tananyag és a tanulóknak is így teljesen stresszmentes.

  A vizsga után hogyan és milyen mélységben merülhetsz?
  A PADI OWD (Open Water Diver) azaz kezdő nyílt-vizí búvártanfolyam elvégzésével jogosultságot szerzel a világ összes országában, 18 méter mélységig merülni egy veled megegyező,  vagy magasabb végzettségű társsal (akár vezető nélkül is feltéve, ha a helyi jogszabályok ezt lehetővé teszik).

  Előfeltétel: 10 éves életkor, vízbiztonság
  Megjegyzés: a 10-15 éves búvárok Junior Open Water Diver minősítést kapnak

 • Időtartam

  Elméleti képzés és vizsga teljesen egészében ONLINE. (Előadások is felvételről mennek, így teljesen kötetlen.)

  Medencés (védett-vízi) gyakorlatok, hétköznapokon 16:30-21:00-ig az eseménynaptár szerint.

  Nyílt-vízi gyakorlatok és vizsga Magyarországon: hétvégenként 10:00-15:00-ig az eseménynaptár szerint.

  Nyílt-vízi gyakorlatok és vizsga tengeren: bármelyik búvártúránk alkalmával. Infó és időpontok --›

 • Elmélet:
  On-Line vagy Búvárbázis Búváriskola
  (1037 Budapest, Hunor utca 56.)

  Védett-vízi gyakorlat:
  Aquaworld Resort Budapest

  Nyílt-vízi gyakorlat:
  Dorogon, a Palatinus tó, vagy búvártúrák alkalmával tengeren

 • Jelentkezz most az Online Búvártanfolyamra, és kezd el akár már holnap a tanulást. Kattints az alábbi gombra!

  Jelentkezés az Online búvártanfolyamra

 • Ára

  AKCIÓ! Páros és hármas kedvezmény!

  59 000 Ft helyett most

  1 főnek: 41 300 Ft/fő*
  2 főnek: 34 400 Ft/fő*
  3 főnek: 28 900 Ft/fő*

  A kedvezmények nem összevonhatóak!

  *A csomag tartalmaz 2 extra tanfolyamot! 

 • Ár tartalmazza

  online elméleti oktatást,  minimum 6 óra védett-vízi oktatást az Aquaworld Resort-ban,  minimum 8 óra nyíltvízi oktatást,  PADI OWD digitális tankönyvet,  PADI RDP digitális táblázatot, merülési naplót,  "Hajóról merülő búvár" specialitás képzést,  “Komputeres merülés” speciális képzést,  elméleti vizsga díjakat,  nyíltvízi vizsga díjakat, korlátlan gyakorlási lehetőséget.
 • Ár nem tartalmazza

  uszodai belépő* (2x 5000 Ft),  nyíltvízi bázisdíj* (2x 5000 Ft),  felszerelés bérlés*, PADI nemzetközi kártyadíj** 55 EUR

   

  *mindig a helyszínen fizetendő.

  **a tanfolyam befejezéséig fizetendő.