• Időpont:

  2019. április 26-28.

  3 nap, 2 éj 

 • Ára

  Búvároknak:
  145 EUR

  Kisérőknek:
  60 EUR

 • Az ár tartalmazza

  szállás, búvároknak (1 parti, 1 hajós) merülés, palackok bérleti díját és töltésüket. Félpanzió + 30 EUR/nap

 • Ár nem tartalmazza

  Utazás, felszerelés
 • Weissensee

  A Weissensee Európa egyik legmagasabban fekvő és legtisztább fürdőtava, télen pedig Európa legnagyobb természetes jégpályája. A tavat 140 kilométernyi kirándulóút veszi körbe, nagy részük a természetvédelmi területen. Karintiában télen az egyik legnagyobb jeges attrakciónak a Weissensee számít. Ez a 11 km hosszú, fjordszerű tó Karintia negyedik legnagyobb tava. 660 m széles, 97 m mély. A tengerszint feletti magassága 930 m.
 • Búvárkodás

  Búvárbázis
  Weissensee egy 11,5 km hosszú gleccsertó Karintiában. A bázis a tó keleti partján található, a Stockenboi strandon, ahol nem csak a búvárok, hanem a kísérők is elfoglalhatják magukat. A bisztró egész nap várja a strandolókat és aki aktív pihenésre vágyik,az a kenuzást is kipróbálhatja.
   
  Parti merülések
  A bázis közvetlen környezetében, a part közelében is találhatunk érdekességeket, amik mind a kezdő, mind a haladó búvároknak is élményt nyújtanak. Ilyen helyek például a Kutsche (szekér) és a Madonna szobor is. A sok hal mellett elsüllyedt farönkök között is merülhetünk, amely mindig újabb látnivalókat nyújt akár 30 m mélységben is. 
   
  Hajós merülések
  A bázistól 20-30 perc hajózással olyan helyeken merülhetünk, mint például a Mikadó, ahol a farönkök úgy helyezkednek el, mit a régi játékból ismert pálcák. De rengeteg hallal találkozhatunk a nagy falnál és akár 30 m mélységig is lemerülhetünk.
 • Tanfolyamok és fakultatív programok

 • Mindenképpen olvasd el!

  Feltétlen legyen búvárbiztosításod! Ezt nálunk is megkötheted, 4500 Ft-ért itt.
  Érvényes személyi igazolvánnyal illetve útlevéllel átléphető a határ, de a jogosítvánnyal nem!
  Az autópályás határátkelőn sokszor alakul ki dugó, ezt érdemes utazás közben ellenőrizni és rossz hírek esetén a régi határátkelőt választani.