• Ajándékutalvány

  A Búvárbázis Búváriskola 3 féle ajándékutalványt kínál. Általános ajándékutalványt, amely inkább vásárlási utalványnak tekinthető, hiszen szinte bármire beváltható, legyen az bármilyen tanfolyam, búvártúra vagy felszerelés vásárlás, esetleg bérlés. Emellett természetesen megtalálható a már megszokott Próbamerülés és Kezdő tanfolyam ajándékutalványok is. Csak válasszon az alábbi utalványok közül és rendelje meg online.

 • Akár 28 900 Ft-tól

  Ajándékutalvány Kezdő búvártanfolyamra. 3 féle (Komfort, Extra és Maximum) csomag közül választhat. Elérhető bankkáratyás vagy utánvételes fizetési lehetőség és akár díszborítékos nyomtatott utalvány házhoz szállítása is. Adjon ajándékba Kezdő tanfolyamot, egy életre szóló élményt!

  Tovább

 • Akár 8 400 Ft-tól

  Ajándékutalvány, nyíltvízi (Dorogon a Palatinusz tóban) vagy medencés (Aquaworld) Próbamerülésre. Elérhető bankkáratyás vagy utánvételes fizetési lehetőség és akár díszborítékos nyomtatott utalvány házhoz szállítása is. A Próbamerülés egy hatalmas élmény, kreatív ajándék.

  Tovább

 • Akár 10 000 Ft-tól

  Általános vásárlási utalvány 10-, 20-, 30-, vagy 50 ezer forint értékben. Felhasználható felszerelés vásárláshoz, felszerelés bérléshez, búvártúrákhoz, valamint tanfolyamokhoz. Elérhető bankkáratyás vagy utánvételes fizetési lehetőség és akár díszborítékos nyomtatott utalvány házhoz szállítása is. 

  Tovább