• Ajándékutalvány: Vásárlási utalvány

 • Rendeld meg 1 perc alatt az ajándékutalványt, amit elektronikus vagy postai úton küldünk el! Amennyiben postai a kézbesítést választod lehetőséged van után vétel fizetni. Az ajándékutalvány nincsen személyhez vagy névhez kötve, átruházható! Nyomtatható utalvány! Az ajándékutalvány egyszeri alkalommal használható fel, az érvényességi időn belül, az eseménynaptárban feltüntetett időpontokon vagy online bármikor beváltható. Sérült rongálódott utalványt nem áll módunkban elfogadni! Az utalvány értéke készpénzre nem váltható!

  Csak 3 egyszerű lépés!
  1.
   --› Töltsd ki az alábbi Megrendelőlapot,
  2. --› a megadott e-mail címre elküldünk egy fizetési linket, vagy fizess utánvéttel postai kézbesítésnél,
  3. --› fizetés után megküldjük az ajándékutalványt, nyomtatott vagy digitális formában.

 • Beváltható
  Tanfolyamoknáligen
  Utazásoknáligen
  Vásárlásoknáligen
  Bérléseknéligen
 • Az ajándékutalvány érvényessége a kiállítás napjától számított 1 év!

 • Ajándékutalvány megrendelőlap

  Az alábbi adatlap kitöltésével tudja megrendelni az ajándékutalványt. Kérjük minden választ helyesen töltsön ki, hogy gördülékenyen mehessen a megrendelés és az azonosítás. Megrendelés elküldése után küldünk egy fizetési linket, amely segítségével online ki tudja fizetni a megrendelését.

  Megrendelés 

 • Hogyan tudod beváltani a vásárlási utalványt?

  Az utalvány az érvényességi idején belül bármikor felhasználható. (Érvényességi időt lásd az utalványon!) Az utalvány egyszeri alkalommal használható fel, felszerelés vásárlásakor, bérlésekor, vagy az iskola által szervezett bármely búvártúránál, tanfolyamnál.
  Beváltás személyesen a III. kerületi irodánkban, illetve tanfolyamnál (http://buvarbazis.hu/esemenynaptar) a regisztrációkor van lehetőség megadni az utalvány-kódot.