• Ajándékutalvány: Kezdő búvártanfolyam

 • Rendeld meg 1 perc alatt az ajándékutalványt, amit online fizetés után, elektronikus úton küldünk el! Az ajándékutalvány nincsen személyhez vagy névhez kötve, átruházható! Nyomtatható utalvány! Az ajándékutalvány egyszeri alkalommal használható fel, az érvényességi időn belül, az eseménynaptárban feltüntetett időpontokon. Sérült rongálódott utalványt nem áll módunkban elfogadni! Az utalvány értéke készpénzre nem váltható!

  Csak 3 egyszerű lépés!
  1.
   --› Töltsd ki az alábbi Megrendelőlapot,
  2. --› a megadott e-mail címre elküldünk egy fizetési linket,
  3. --› fizetés után megküldjük az ajándékutalványt, amely nyomtatott vagy digitális formában érvényes!

 • Az utalvány érvényessége: 2021. december 31.

 • Ajándékutalvány megrendelőlap

  Az alábbi adatlap kitöltésével tudja megrendelni az ajándékutalványt. Kérjük minden választ helyesen töltsön ki, hogy gördülékenyen mehessen a megrendelés és az azonosítás. Megrendelés elküldése után küldünk egy fizetési linket, amely segítségével online ki tudja fizetni a megrendelését.

  Megrendelés

 • Ár tartalmazza

  elméleti oktatást a III. kerületi oktatóhelységben,  védett-vízi oktatást az Aquaworld Resort-ban,  nyíltvízi oktatást,  PADI OWD tankönyvet,  PADI RDP táblázatot, PADI RDP tankönyvet, merülési naplót,  "Hajóról merülő búvár" specialitás képzést,  “Komputeres merülés” speciális képzést,  elméleti vizsga díjakat,  nyíltvízi vizsga díjakat.
 • Ár nem tartalmazza

  uszodai belépő (4000 Ft),  nyíltvízi bázisdíj (4500 Ft),  felszerelés bérlés (5500 Ft),  PADI nemzetközi kártyadíj 55 EUR
 • Hogyan tudod beváltani az ajándékutalványt?

  A megrendelés és fizetés után, e-mailben kapod meg az ajándékutalványt, amely nyomtatott vagy elektronikus formában érvényes. Az ajándékutalványban található utalvány kóddal tudsz jelentkezni a Kezdő búvártanfolyamra az Eseménynaptárban feltüntetett időpontok szerint. 

  Az ajándékutalvány egyszeri alkalommal használható fel, az érvényességi időn belül, az eseménynaptárban feltüntetett időpontokon. Sérült rongálódott utalványt nem áll módunkban elfogadni! Az utalvány értéke készpénzre nem váltható!

 • Miért PADI?

  A PADI (Professional Association of Diving Instructors) búvárok a világ legelismertebb és legkeresettebb búvárkodási igazolványait kapják. Nem számít, merre merülsz a világban, a PADI búvárigazolványt mindenhol elismerik és elfogadják, mivel a PADI jelen pillanatban is a világ legnagyobb és legelismertebb búvárképző szervezete. Miben más a PADI? Tudj meg többet...